Menu

Zazou R - 2 rietjes

Zazou R 2 rietjes hengst-zazou-r

Zazou R - 2 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 100,00
Winnaar: None
Start tijd: 20 May 2019 10:00:00
Sluit tijd: 27 May 2019 15:00:00

Zazou R is de zoon van Tolan R en een product van lijnenteelt, de stammen van de Dermie's en de Nubertha's. Bloedpaard en natuurtalent. Een product van lijnenteelt, de topstammen van de Dermie's en de Nubertha's. Moeder is een halfzuster van het internationale springpaard Vip. Een prima hengst voor merries die bloed, uitstraling en vermogen kunnen gebruiken.

Dit betreft een veilingitem van 2 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Tolan R Namelus R Concorde
Eamelusiena
O. Termie 19 Aramis Z
Wermie
O. Ruberth 12 Cordalme Z Cor de la Bryere
Aleska Z
Rubertha Abgar XX
Nubertha

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Zazou R - 2 rietjes
Hengstenhouder Jeroen Strik
ICSI, diepvries of embryo Diepvries
Stamboek KWPN
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2005
Schofthoogte 1.65
Levend of gestorven Levend