Menu

Wynton - 5 rietjes

Wynton 5 rietjes wynton-5-rietjes

Wynton - 5 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 325,00
Winnaar: None
Start tijd: 25 Jun 2018 10:00:00
Sluit tijd: 2 Jul 2018 18:00:00

Wynton is een zeer opvallende zoon van de stempelhengst bij uitstek Jazz, zijn moederlijn bestaat uit louter Duitse top-dressuurverervers. Hij beschikt dan ook over veel charme en uitstraling, hierdoor valt Wynton steeds postitief op. Wynton was als jong paard reeds zeer succesvol in de sport en werd o.a Nederlands Indoor Kampioen in de Lichte Tour. Won nagenoeg alle hengstencompetities evenals de Pavo Cup, finalist WK Verden met eervolle 6e plaats. Wynton wordt nu met succes uitgebracht in de Grand Prix door Madeleine, waarbij scores van meer dan 73% geen uitzondering zijn.

Inseminatie advies is 5 rietjes. Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Zwart
  • STAMBOEK: Hannover, KWPN.
Jazz pref Cocktail pref Purioso
Ulissa
Charmante prest, keur Ulster
Warmante
Acacia prok Matador May Sherif
Susan Bakkely
Aktionella prest, pref, ster Rubinstein I
Akkasia

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd. p>

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: Stal Witte, Olieëindestraat 8, 5481 XN, Schijndel. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Wynton - 5 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries per rietje
Stamboek Hannover, KWPN
Kleur Zwart
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2003
Schofthoogte 1.71