Menu

XH OHB Vruchtverzekering

XH OHB Vruchtverzekering vruchtverzekering

XH OHB Vruchtverzekering
€ 184,53

Via Onlinehengstenboer kunt u nu ook uw vruchtverzekering afsluiten. Aan de hand van een aantal simpele vragen kunt u nu direct online uw vrucht verzekeren. Het voordeel om uw verzekering via Onlinehengstenboer af te sluiten is niet alleen omdat uw vrucht direct verzekerd is maar hij is ook nog eens t/m de 5e dag na de geboorte verzekerd.

Kies hieronder voor welk bedrag u uw vrucht wilt verzekeren en bestel direct uw verzekering online.

Deze verzekering wordt u aangeboden door Xcellent Horse Insurance. Via de volgende weblinks kunt u de algemene en bijzondere voorwaarden behorende bij de verzekering(en) downloaden en opslaan voor later gebruik.

Download hier de bijzondere voorwaarden.
Download hier de algemene voorwaarden.

* Verplichte velden

€ 184,53

Xcellent Horse Insurance Vruchtverzekering

Omvang van de dekking

Deze verzekering biedt dekking voor schade die ontstaan is zoals vermeld op de polis t/m de 5e dag na de geboorte door:

• verwerpen van de vrucht/veulen;

• dood of mismaakt geboren worden van het verzekerde veulen;

• dood, noodslachting en/of blijvende ongeschiktheid van het verzekerde veulen als gevolg van een ziekte, ongeval of kreupelheid.

Schadevergoeding

De schadevergoeding bedraagt 100% van de verzekerde bedrag.

Bij een tweelingdracht, wordt géén schadevergoeding uitgekeerd indien één van de twee veulens dood of mismaakt geboren wordt of gedurende vijf dagen na de geboorte blijvend ongeschikt wordt en/of komt te overlijden. Er is ook geen recht op uitkering als er sprake is van een aangeboren erfelijke afwijking of als er sprake is van het sterven van de vrucht anders dan door werpen/verwerpen bij een oudere merrie (vanaf 20 jaar), behalve als het vrucht/veulen wordt verworpen.

Premie

De premie is afhankelijk van de verzekerde waarde van uw ongeboren veulen. U betaalt één premiebedrag voor de gehele looptijd van deze verzekering.

verzekerd bedrag €1.500,- kost €184,53 (incl. assurantie kosten)

verzekerd bedrag €2.000,- kost €242,00 (incl. assurantie kosten)

verzekerd bedrag €2.500,- kost €299,48 (incl. assurantie kosten)

verzekerd bedrag €3.000,- kost €365,95 (incl. assurantie kosten)

verzekerd bedrag €3.500,- kost €414,43 (incl. assurantie kosten)

verzekerd bedrag €4.000,- kost €471,90 (incl. assurantie kosten)

verzekerd bedrag €4.500,- kost €529,38 (incl. assurantie kosten)

Als op 1 november van het jaar waarin deze verzekering is aangevraagd blijkt dat de merrie niet drachtig is (door middel van een gust verklaring), wordt de verzekering geroyeerd en de premie gerestitueerd door Onlinehengstenboer. Als niet uiterlijk op 1 november van het jaar waarin deze verzekering is aangevraagd een beroep is gedaan op bovenstaande, en de merrie is (toch) niet drachtig, dan is er geen recht op premierestitutie. De verzekerde waarde wordt vastgesteld aan de hand van het dekgeld dat u kunt vermeerderen tot 2,5 keer, met een maximum van € 4.500,-.

Deze verzekering wordt u aangeboden door Xcellent Horse Insurance. Via de volgende weblinks kunt u de algemene en bijzondere voorwaarden behorende bij de verzekering(en) downloaden en opslaan voor later gebruik.

Download hier de bijzondere voorwaarden.
Download hier de algemene voorwaarden.

Op deze verzekering zijn van toepassing de algemene voorwaarden (XHAV-010417) en de bijzondere voorwaarden (XHOHBVV-010417). Met deze online aankoop gaat u akkoord met deze voorwaarden en de slotverklaring en verklaart u deze documenten op te slaan op uw computer.