Menu

Bieding historie

Bieder : 1
Biedingen : 1
Tijd over : 0 days 0 hours 0 minutes

1 Dekking(en)

Bekijken102050
Bieder Bieding bedrag Bod tijd Winkel
Eifelopfok € 500,00 4 Feb 2019 08:33:08 Onlinehengstenboer.nl

1 Dekking(en)

Bekijken102050

Gribaldi

Snel overzicht

Het is bijna niet te bevatten, onze Gribaldi is in de bloei van zijn leven gestorven, pas 17 jaar oud.... 
Gribaldi was een hengst waarmee we werkelijk alle mogelijke successen hebben meegemaakt. Als 3-jarige Kampioen op de Trakehner Keuring daarna KWPN goedgekeurd. In het eerste seizoen dekte Gribaldi maar liefst 255 merries, dit nog na zijn Verrichtingsexamen in Ermelo. Als 4-jarige Reservekampioen van de Pavo-Cup.


Zijn eerste jaargang op de KWPN-Hengstenkeuring was overweldigend. Daarna werden onvoorstelbaar veel merries van hem Kampioen. Bij de Pavo Cup, de WK's voor jonge paarden, overal waren Gribaldi's.


Dan de sport; vader van vele toppaarden en van het fenomeen Moorland's Totilas, het eerste paard dat de magische grens van 90 % doorbroken heeft in de Kür op Muziek.


Gribaldi was zelf héél succesvol met Edward in de Lichte Tour. Daarna heeft hij met Edward op het allerhoogste niveau meegedraaid. We mochten zelfs met hem naar de Wereldbeker finale in Las Vegas.


Zijn sportieve loopbaan was altijd te combineren met zijn dekdienst. Gribaldi was een onvoorstelbare hengst en ijzersterk, nooit kwam er een dierenarts aan te pas.


 Dit veilingitem betreft een dracht voor één merrie van Gribaldi door middel van ICSI onder bergeleiding van dekstation van Uytert en Faculteit Utrecht.
(excl. opu en andere begeleidingskosten, betreft alleen het diepvriessperma)


Indien er meerdere embryo's ontstaan dan kunt u deze afnemen tegen 50% van de aankoop van dit kavel. Dus bv u koopt dit kavel voor €1000,- dan is elk volgende bevruchte embryo te koop voor €500,- (ex btw)