Menu

Sandreo

Sandreo hengst-sandreo

Sandreo

Gesloten Veiling

Biedingen: 15
Verkocht voor: € 250,00
Winnaar: None
Start tijd: 26 Jan 2019 12:00:00
Sluit tijd: 4 Feb 2019 15:25:20

Afstamming Sandreo heeft werkelijk een fantastisch mooie afstamming, Sandro Hit x Flemmingh x Ahorn x Zevenster. Vader Sandro Hit, de fantastische wereldkampioen van de zesjarigen dressuurpaarden in Arnhem 1999 is de vader van onze super gemodelleerde hengst Sandreo! Foktechnisch gezien is Sandro Hit zeer interessant, uit zijn eerste twee jaargangen zijn al diverse heel aparte merries voortgekomen waaronder de topmerrie Poetin, de Wereld Kampioene 2003 en nu al vele goedgekeurde hengsten waaronder Sunny Boy, Sir Donnerhall, San Rubin, Sommerhit, Sandrit, Show Star, Sir Willson en Stedinger. Diamond Hit en Royal Hit komen uit dezelfde moeder als Sandro Hit.

De moeder van Sandreo is de merrie Prettify, een dochter van de Keurhengst Flemmingh. Flemmingh is o.a. vader van onze topvererver Krack C. en vader van Edward Gal`s top Grand Prix paard Lingh, die veel furore maakte o.a. tijdens CHIO Rotterdam, Mechelen en Jumping Amsterdam. De gootmoeder van Sandreo is de stermerrie Jollification en dit is een dochter van de Preferente hengst Ahorn. De overgrootmoeder van Sandreo is de Keur Pref. Prest. merrie Dreamstar. Deze merrie heeft meerdere Z & ZZ dressuurpaarden voortgebracht. Dreamstar is een dochter van de hengst Zevenster. Zevenster maakt het pedigree van Sandreo compleet, want deze hengst bracht fantastische modellen voort en hele goede sportpaarden voort. Zevenster voert het gewaardeerde Almé bloed.

Beschrijving kwpn Sandreo is een eerlijke betrouwbare hengst die zich goed laat bewerken en voldoende werkwillig is. De stap is doorgaans zuiver en goed van ruimte In draf heeft Sandreo ruim voldoende houding, een goede ruimte en veel souplesse. De galop heeft ruim voldoende ruimte en souplesse. Sandreo heeft als dressuurpaard ruim voldoende tot veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende tot goed gevoel.

Dit betreft een veilingitem van 4 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • KLEUR: Donkerbruin
  • STAMBOEK: KWPN, NRPS.
Sandro Hit Sandro Song Sandro
Antenne II
Loretta Ramino
Lassie
Prettify Flemmingh Lacapo
Texas
Jollification Ahorn
Dreamstar

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Sandreo
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek KWPN, NRPS
Kleur Donkerbruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2000
Schofthoogte 1.70