Menu

Hofrat - 16 rietjes

Hofrat 16 rietjes hengst-hofrat

Hofrat - 16 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 27
Verkocht voor: € 1.500,00
Winnaar: Marcel
Start tijd: 20 May 2019 10:00:00
Sluit tijd: 27 May 2019 15:15:50

Hofrat is één van de best fokkende zonen van Gribaldi. Hij komt zelf uit een zeer interessante moederlijn. Het is een hengst met een zeer goede instelling en die ’rittigheid’ kan vererven. Hofrat lijkt het beste te passen bij merries met een goede galop en een goed achterbeen. Een beetje dezelfde type merries als Gribaldi zelf ook nodig had om zijn kwaliteiten door te geven.

Hofrat is vader van de Hannoveraanse Kampioenshengst Hotline en vader van de Trakehner Kampioenshengst 2011 Häwelmann.

Op het WK in Verden 2012 werd de Nürnberger Burg-Pokal gewonnen door Holg Finken met de Hofrat-nakomeling Hofgraf. Verdere bekende nakomelingen van Hofrat zijn o.a. Hispania, Hofdame, Herbstsonne, Hofliebe, Prignitz, Soraya en Edelmut(Trakehner Bundeschampion van de 6-jarige dressuurpaarden).

Hofrat zelf • Reserve Kampioen Trakehner Hengstenkeuring • Verrichtingstest Adelheidsdorf Reservekampioen van de dressuurpaarden met 136 punten • Trakehner Bundeschampionat gewonnen • Succesvol in de Lichte Tour en in 2013 Grand Prix dressuur onder Theo Hanzon.

Dit betreft een veilingitem van 16 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STAMBOEK: BAVAR, Hannover, KWPN, Rheinland.
Gribaldi elite, pref Kostolany Enrico Caruso
Kapstadt
Gondola II Ibikus
Gloria VI
Habsburg II Guter Planet Consul
Guayana
Helvetia II Effekt
Hela VII

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Hofrat - 16 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Stamboek BAVAR, Hannover, KWPN, Rheinland
Geboortejaar 1998
Schofthoogte 1.71