Menu

Eye Catcher - 15 rietjes

Eye Catcher 15 rietjes hengst-eye-catcher

Eye Catcher - 15 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 10
Verkocht voor: € 1.000,00
Winnaar: J Menting
Start tijd: 20 May 2019 10:00:00
Sluit tijd: 27 May 2019 15:09:21

De hengst Eye catcher is een zoon van Vivaldi uit een moeder van TCN Partout. Eye Catcher is een eerlijke, betrouwbare en zeer werkwillige hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. De stap is zuiver, actief en zeer goed van ruimte. De draf is lichtvoetig, gedragen en goed van ruimte. De galop is krachtig en goed van ruimte. Eye Catcher beweegt met veel souplesse en een goede houding en balans. Als dressuurpaard heeft Eye Catcher veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

Dit betreft een veilingitem van 15 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STAMBOEK: KWPN.
Vivaldi Krack C Flemmingh
Gicara II
Renate-Utopia Jazz
Darla-Utopia
Ostrona TCN Partout Arogno
Pedola
Jastrona Dublin
Vastrona

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Eye Catcher - 15 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
ICSI, diepvries of embryo Diepvries
Stamboek KWPN
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2009
Schofthoogte 1.65