Menu

Clapton VDL

Clapton VDL hengst-clapton-vdl

Clapton VDL

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 250,00
Winnaar: None
Start tijd: 26 Jan 2019 12:00:00
Sluit tijd: 4 Feb 2019 15:00:00

Clapton VDL is een zoon van Caretino uit de moeder van de Kwpn Keur hengst Corland. Clapton sprong net als zijn vader op het hoogste niveau.

Dit betreft een veilingitem van 2 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STAMBOEK: Selle Français, SWB, Zangersheide.
Caretino Caletto II Cor de la Bryere
Deka
Isidor Metellus
Corbala
Thyra Landgraf ll Ladykiller XX
Warthburg
Odetta Ronald
Ibylle

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Clapton VDL
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek Selle Français, SWB, Zangersheide
Geboortejaar 1999
Schofthoogte 1.65