Menu

Gribaldi

Gribaldi hengt-gribaldi

Gribaldi

Gesloten Veiling

Biedingen: 1
Verkocht voor: € 500,00
Winnaar: None
Start tijd: 28 Jan 2019 12:00:00
Sluit tijd: 4 Feb 2019 15:00:00

Het is bijna niet te bevatten, onze Gribaldi is in de bloei van zijn leven gestorven, pas 17 jaar oud.... 
Gribaldi was een hengst waarmee we werkelijk alle mogelijke successen hebben meegemaakt. Als 3-jarige Kampioen op de Trakehner Keuring daarna KWPN goedgekeurd. In het eerste seizoen dekte Gribaldi maar liefst 255 merries, dit nog na zijn Verrichtingsexamen in Ermelo. Als 4-jarige Reservekampioen van de Pavo-Cup.

Zijn eerste jaargang op de KWPN-Hengstenkeuring was overweldigend. Daarna werden onvoorstelbaar veel merries van hem Kampioen. Bij de Pavo Cup, de WK's voor jonge paarden, overal waren Gribaldi's.

Dan de sport; vader van vele toppaarden en van het fenomeen Moorland's Totilas, het eerste paard dat de magische grens van 90 % doorbroken heeft in de Kür op Muziek.

Gribaldi was zelf héél succesvol met Edward in de Lichte Tour. Daarna heeft hij met Edward op het allerhoogste niveau meegedraaid. We mochten zelfs met hem naar de Wereldbeker finale in Las Vegas.

Zijn sportieve loopbaan was altijd te combineren met zijn dekdienst. Gribaldi was een onvoorstelbare hengst en ijzersterk, nooit kwam er een dierenarts aan te pas.

 

Dit veilingitem betreft een dracht voor één merrie van Gribaldi door middel van ICSI onder bergeleiding van dekstation van Uytert en Faculteit Utrecht.
(excl. opu en andere begeleidingskosten, betreft alleen het diepvriessperma)

Indien er meerdere embryo's ontstaan dan kunt u deze afnemen tegen 50% van de aankoop van dit kavel. Dus bv u koopt dit kavel voor €1000,- dan is elk volgende bevruchte embryo te koop voor €500,- (ex btw)

 

  • STAMBOEK: DWB, Hannover, KWPN, Oldenburger, Rheinland, Selle Français, SWB.
Kostolany
Ibikus
Flugsand

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Gribaldi
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek DWB, Hannover, KWPN, Oldenburger, Rheinland, Selle Français, SWB
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 1993
Schofthoogte 1.72