Menu

Urano de Cartigny - 2 straws

Urano de Cartigny 2 straws urano-de-cartigny-rietje-veiling

Urano de Cartigny - 2 straws

Veiling eindigt binnen:

Huidige prijs: € 500,00

Aantal biedingen: 0
Start prijs: € 500,00
Minimum prijs: € 500,00
Start tijd: 16 Sep 2019 10:00:00
Sluit tijd: 23 Sep 2019 15:00:00
Uw bod (Vul een bedrag in € 525,00 tot € 1.000,00) U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden.
excl. btw, verzendkosten en 10% veilingkosten

Urano de Cartigny is a son of Diamant de semilly out of a Double Espoir mare. Urano de Cartigny jumps at the highest level.

This concerns an auction item of 2 straws, incl. a year of free storage.

  • STAMBOEK: Selle Français.
Diamand de Semilly Le tot de Semilly Grand Veneur
Venue du Tot
Venise des Cresles Elf III
Miss des Cresles
Esperance d'elle Double Espoir Ibrahim
Quatrieme Espoir
Pavlova des Malais Jalisco B
Gueule D'amour

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Urano de Cartigny - 2 straws
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek Selle Français
Geboortejaar 2008