Menu

Thunder van de Zuuthoeve - 2 rietjes

Thunder van de Zuuthoeve 2 rietjes thunder-van-de-zuuthoeve-rietje-veiling

Thunder van de Zuuthoeve - 2 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 1.000,00
Winnaar: None
Start tijd: 16 Sep 2019 10:00:00
Sluit tijd: 23 Sep 2019 15:00:00

Thunder van de Zuuthoeve is een zoon van Argentinus uit een moeder van Nimmerdor. De Belgische BWP Ambassadeur Thunder van de Zuuthoeve verenigt de invloedrijke Duitse Argentinus met "de Nederlandse "hengst van de Eeuw" Nimmerdor.

Dit betreft een veilingitem van 2 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STAMBOEK: BWP.
Argentinus Argentan I Absatz
Worms
Dorle Duden II
Winterrose
Jura van St. Maarten Nimmerdor Farn
Ramonaa
Landlady Lord
Fabiolis

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Thunder van de Zuuthoeve - 2 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek BWP
Geboortejaar 1996