Menu

Ogano Sitte - 1 rietje

Ogano Sitte 1 rietje ogano-sitte-veiling-rietje

Ogano Sitte - 1 rietje

Veiling eindigt binnen:

Huidige prijs: € 500,00

Aantal biedingen: 0
Start prijs: € 500,00
Minimum prijs: € 500,00
Start tijd: 16 Sep 2019 10:00:00
Sluit tijd: 23 Sep 2019 15:00:00
Uw bod (Vul een bedrag in € 525,00 tot € 1.000,00) U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden.
excl. btw, verzendkosten en 10% veilingkosten

Ogano sitte is een zoon van Darco uit een moeder van Avontuur. Ogano Sitte sprong zelf net als vele van zijn nakomelingen op het hoogste niveau.

Dit betreft een veilingitem van 1 rietje, incl. een jaar lang gratis opslag.

ICSI is niet toegestaan.

  • STAMBOEK: SBS.
Darco Lugano van la Roche Lugano I
Adlerflut
Acoucha Codex
Latoucha
Ialta Sitte Avontuur Jasper
Ujolein
Insel Sitte Major de la Cour
Gute Sitte

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Ogano Sitte - 1 rietje
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek SBS
Geboortejaar 1998