Menu

Metall - 4 rietjes

Metall 4 rietjes metall-4-rietjes

Metall - 4 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 325,00
Winnaar: None
Start tijd: 7 May 2018 10:00:00
Sluit tijd: 21 May 2018 20:00:00

Olympic Ferro-zoon Métall is een dressuurhengst bij uitstek. Zijn nakomelingen hebben veel front en maat en beschikken over veel vermogen, met een grijpend voorbeen en een zeer goed ondertredend achterbeen.

Métall is qua exterieur een van de mooiste hengsten van Nederland en hij staat erom bekend dat hij dat doorgeeft aan zijn nakomelingen. Métall is een rijkgelijnde hengst met veel hals, een zeer aansprekend hoofd, excellente bewegingen en een goed karakter. Métall is qua bloedvoering, type en beweging zeer interessant voor zowel de dressuur- als springpaardenfokkerij.

Inseminatie advies is 2 rietjes.

Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Donkerbruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Ferro STB, preferent Ulft STB, keur Le Mexico STB, keur
Pia STB keur, preferent, prestatie
Brenda STB ster, preferent, prestatie Farn NWP preferent
Upianne STB keur, preferent
Edelweis STB ster, preferent, prestatie G. Ramiro Z STB preferent B. Raimond STB
Valine Z
Astrid STB Keur, preferent, prestatie Marinier STB
Tenita STB keur

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd.

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: Gebr. Van Manen, Zuiderkade 41, 6718 GP, Ede. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Metall - 4 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer 94.9468
Stamboek KWPN
Kleur Donkerbruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 1994
Schofthoogte 1.69
Levend of gestorven Levend