Menu

Maestro - 6 rietjes

Maestro 6 rietjes maestro-6-rietjes

Maestro - 6 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 225,00
Winnaar: None
Start tijd: 25 Jun 2018 10:00:00
Sluit tijd: 2 Jul 2018 18:00:00

De KWPN goedgekeurde en internationale Grand-Prix dressuurhengst Maestro is een zoon van de bewezen dressuurvererver Contango. Moeder Carion is een ster preferente prestatiemerrie van de preferente hengst Joost. Zij bracht naast de Grand-Prix hengst Maestro ook het internationale Young Riders dressuurpaard Laffiano. Grootmoeder Varion is een dochter van de volbloed Abgar xx. De bewezen combinatie van de hengsten Joost en Abgar xx is vele malen succesvol in de fokkerij toegepast en vinden we terug in de pedigree van vele nationale en internationale sportpaarden en bewezen fokfamilies. Naast Abgar xx, zien we ook de volbloed Kronprinz xx terug in de derde generatie wat voor de nodige ras en hardheid zorgt.

Inseminatie advies is 6 rietjes. Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Donkerbruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Contango pref Contender Calypso II
Gofine
Adisa III Kronprinz xx
Adisa
Carion pref, prest, ster Joost pref Consul
Ulana
Varion Abgar xx
Marion

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd. p>

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: Harteveldlaan 1a, 2675 LE, Honselersdijk. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Maestro - 6 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries per rietje
Stamboek KWPN
Kleur Donkerbruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 1994
Schofthoogte 1.66