Menu

Holland - 10 rietjes

Holland 10 rietjes holland-veiling-rietjes

Holland - 10 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 500,00
Winnaar: None
Start tijd: 16 Sep 2019 10:00:00
Sluit tijd: 23 Sep 2019 15:00:00

Holland is een zoon van Concorde uit een moeder van Nimmerdor. Net als zijn vader en grootvaders sprong Holland op het hoogste niveau.

Dit betreft een veilingitem van 10 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STAMBOEK: KWPN.
Concorde Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Flyer Marco Polo
Klaske
Cornelia Nimmerdor Farn
Ramonaa
Wotik Wagram
Gotik

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Holland - 10 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
ICSI, diepvries of embryo Diepvries
Stamboek KWPN
Geboortejaar 1989