Menu

Vittorio

Vittorio Vittorio Stal Hendrix

Vittorio

Normale prijs: € 1.200,-

Special Price € 1.080,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De KWPN-goedgekeurde hengst Vittorio maakte furore in de springsport onder zowel Pieter Keunen als Tim van den Oetelaar. De hengst acteerde internationaal op 1.50m niveau. Vittorio won vele internationale prijzen waaronder een tweede plaats in de Grote Prijs van Zelhem en Asten. Dit deed hij onder Pieter Keunen. Met ruiter Tim van den Oetelaar nam Vittorio in 2012 deel aan de landenwedstrijd voor junioren in het Franse Reims. Het Nederlandse team won de finale. In de Grand Prix werd de combinatie individueel tweede.
  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: Hannover, KWPN, Oldenburger.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.200,00

Special Price € 1.080,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Calippo Concerto II Contender
Bagina
Gunda VI Cascavelle
Balidira
Ma Belle Martel XX Afayoon XX
Sherry XX
Beauty I Latus II
Verdi

De KWPN-goedgekeurde hengst Vittorio maakte furore in de springsport onder zowel Pieter Keunen als Tim van den Oetelaar. De hengst acteerde internationaal op 1.50m-niveau. Vittorio won vele internationale prijzen waaronder een tweede plaats in de Grote Prijs van Zelhem en Asten. Dit deed hij onder Pieter Keunen. Met ruiter Tim van den Oetelaar nam Vittorio in 2012 deel aan de landenwedstrijd voor junioren in het Franse Reims. Het Nederlandse team won de finale. In de Grand Prix werd de combinatie individueel tweede.

Hij heeft 3 goedgekeurde zonen: de in 2015 door het KWPN-goedgekeurde George, de in 2013 reservekampioen Fandango HX en Don Diablo HX. In Lanaken wist Don Diablo HX samen met Pieter Keunen eind 2015 een finaleplaats te bemachtigen tijdens de Wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden. Alleen al tijdens de Dutch Sport Horse Sale werden 13 Vittorio nakomelingen verkocht die gezamenlijk maar liefst €969.000,- opbrachten.

Net als Vittorio zelf zijn de nakomelingen ongecompliceerd, meewerkend en bezitten ze voorzichtigheid en fantastische rijkwaliteiten. Door het vele bloed dat hij bezit, kan Vittorio echt als veredelaar ingezet worden.

Naam Vittorio
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer DE421000101302
Stamboek Hannover, KWPN, Oldenburger
EU beschikbaar Nee
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2002
Schofthoogte 1.71
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 300,00
Vittorio

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: