Menu

Vic - 15 rietjes

Vic 15 rietjes hengst-vic-15-rietjes

Vic - 15 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 190,00
Winnaar: None
Start tijd: 17 May 2018 10:00:00
Sluit tijd: 29 May 2018 19:00:00

Uit het rapport van het verrichtings- onderzoek 2005: Vic is een royaal ontwikkelde, rijtypische en goed in het rechthoeks- model en bergopwaarts gebouwde hengst met een grote bereidheid tot werken. Het is een eerlijke en een betrouwbare hengst met een zuivere stap (8,5), een tactvol en gedragen draf (8) en de galop heeft souplesse en veel afdruk (7,5).

De vader van Vic is de beroemde Jazz (v. Cocktail), met vele nationale en internationale kampioenstitels op zijn naam en Paard van het Jaar 2005. De moeder van Vic, de Flemmingh- dochter Pastrade keur is verwant aan vele nationaal succesvolle sport- en keuringspaarden. Zij komt voort uit de befaamde Fastrade stam.

Inseminatie advies is 5 rietjes.

Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Donkerbruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Jazz keur Cocktail pref Purioso keur
Ulissa keur, pref, prest
Charmante keur Ulsfer
Warmante keur, pref, prest
Pastrade keur Flemmingh pref Lacapo
Texas H
Astrade keur, pref Amor pref
Fastrade pref

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd. p>

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: Harteveldlaan 1a, 2675 LE, Honselersdijk. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Vic - 15 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
ICSI, diepvries of embryo Diepvries
Stamboek KWPN
Kleur Donkerbruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2002
Schofthoogte 1.70
Levend of gestorven Levend