Menu

Up to date

Up to date Up to date

Up to date

Normale prijs: € 1.000,-

Special Price € 900,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst Up to date is een fokhengst pur sang, jaarlijks is hij leverancier van kampioenen en dochters van hem halen hoge punten in merrie testen en IBOP proeven. De afstamming van de hengst Up to date is een combinatie van de beste Holsteiner prestatie lijnen en de hoog aangeschreven Nederlandse Amaire familie.
In de dressuur, eventing en springsport laten de kinderen van de hengst Up to date van zich horen en vallen de jonge paarden van de hengst Up to date op door hun goede instelling, reflexen en vermogen. Op veilingen in Weert en Hengelo werden top prijzen betaald voor nakomelingen van de hengst Up to date. In Lanaken tijdens het WK voor jonge springpaarden werden alle Up to Date nakomelingen geplaatst voor de finales.

  • KLEUR: Schimmel
  • STAMBOEK: KWPN.
Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Camerino Cor de la Bryere Rantzau
Quenotte S.F.
S-Lady B Landgraf I
Germanistin
Rococo Colino Capitol I
Terrain HSP
Libretto Landon
D Acteur

De hengst Up to date is een fokhengst pur sang, jaarlijks is hij leverancier van kampioenen en dochters van hem halen hoge punten in merrie testen en IBOP proeven.

De afstamming van de hengst Up to date is een combinatie van de beste Holsteiner prestatie lijnen en de hoog aangeschreven Nederlandse Amaire familie. Vader Camerino stamt af van de legendarische stempelhengst Cor de la bryère en de succesvolle internationale springmerrie Lady B die Landgraf I als vader heeft uit stam 5421. De hengst Up to date voert aan moeders zijde het bloed van de Capitol I zoon Colino, waarmee Leon Thijssen internationaal furore maakt in de springsport. Grootmoeder Libretto is een volle zus van het nationale springpaard Kabinett, beide stammen af van Landon en de sport prestatie merrie d’Acteur. Uit deze stam komen verder de internationale springpaarden May Amaire, Orion en Patent.

In de dressuur, eventing en springsport laten de kinderen van de hengst Up to date van zich horen, in Geesteren, Meppel, de Hendrix competitie en de VION Cup vielen de jonge paarden van de hengst Up to date op door hun goede instelling, reflexen en vermogen. Op veilingen in Weert en Hengelo werden top prijzen betaald voor nakomelingen van de hengst Up to date.

In Lanaken tijdens het WK voor jonge springpaarden werden alle Up to Date nakomelingen geplaatst voor de finales, Dacantos met Patrick Lemmen werd reserve kampioen bij de zes jarige springpaarden.

Naam Up to date
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer 528003200111081
Stamboek KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Schimmel
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2001
Schofthoogte 1.66
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Up to date

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: