Menu

UB 40

UB 40 UB 40

UB 40

Normale prijs: € 1.250,-

Special Price € 1.125,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst UB 40 is een moderne, langgelijnde, rijtypische hengst met veel front en zeer veel uitstraling. De stap is zuiver en heeft voldoende ruimte. De draf is ruim met een goede afdruk. Hij toont in draf veel houding en een goede balans. De hengst UB 40 gaat goed gedragen. De galop heeft een goede ruimte met ruim voldoende afdruk, een goede balans en gedragenheid. De hengst UB 40 heeft als dressuurpaard veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel. De hengst UB 40 was in 2004 de duurst geveilde dressuurhengst tijdens de KWPN Select Sale. Tijdens het KWPN verrichtingsonderzoek datzelfde jaar werd de hengst UB 40 benoemd tot kampioen van de dressuurhengsten. Een jaar later vertrok de hengst UB 40 naar de Iron Spring Farm in Amerika waar hij zowel in de fokkerij als in de sport zeer goede resultaten heeft behaald. Deze hengst is overleden.
  • KLEUR: Vos
  • STAMBOEK: KWPN.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.250,00

Special Price € 1.125,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Olivi Keur Jazz Pref Cocktail Pref
Charmante Keur
Halla Utopia Elite Pref Sport Aktion Keur
Charisma Keur Pref Prest Sport
Kiluciënne Keur Pref Prest Sport Michelangelo Trak Pasteur xx
Maiami Trak
Tiluciënne Keur Pref Prest Farm Pref
Niluciënne Keur Pref Prest

De hengst UB 40 is een moderne, langgelijnde, rijtypische hengst met veel front en zeer veel uitstraling. De stap is zuiver en heeft voldoende ruimte. De draf is ruim met een goede afdruk. Hij toont in draf veel houding en een goede balans.

De hengst UB 40 gaat goed gedragen. De galop heeft een goede ruimte met ruim voldoende afdruk, een goede balans en gedragenheid. De hengst UB 40 heeft als dressuurpaard veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

De hengst UB 40 was in 2004 de duurst geveilde dressuurhengst tijdens de KWPN Select Sale. Tijdens het KWPN verrichtingsonderzoek datzelfde jaar werd de hengst UB 40 benoemd tot kampioen van de dressuurhengsten. Een jaar later vertrok de hengst UB 40 naar de Iron Spring Farm in Amerika waar hij zowel in de fokkerij als in de sport zeer goede resultaten heeft behaald.

De hengst UB 40 heeft uit zijn beperkt aantal dekkingen in Nederland goede paarden gebracht, die bekend staan om hun fijne bewegingen. In de sport presteren meerdere nakomelingen zeer goed. Niet verwonderlijk daar hengst UB 40 uit een bewezen stam komt waaruit veel prestatie paarden zijn voort gekomen, zo ook de KWPN hengst Davino VOD.

UB40 heeft twee goed gekeurde zonen bij het KWPN, Apache en El Capone en één bij het NRPS, (u-)Forty
Tijdens de 3 bezichtigingen van de afgelopen HK 2012/2013 was zijn zoon Forty (MV. Contango) één van de opvallendste paarden van de keuring.
Forty wint in Delft okt. 2013 de Kalfsbeek bokaal, waaraan 85 paarden aan de start kwamen.
Forty is in 2014 goedgekeurd bij het NRPS en glansrijk geslaagd voor het verrichtingsonderzoek.
Tevens heeft hij op een voortreffelijke wijze te Ermelo de finale van de Subli cup gewonnen.

Naam UB 40
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer 528003200102948
Stamboek KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Vos
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2001
Schofthoogte 1.67
Levend of gestorven Gestorven
Gust prijs € 250,00
UB 40

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: