Menu

Tannan VM Z

Tannan VM Z Tannan VM Z

Tannan VM Z

Normale prijs: € 800,-

Special Price € 720,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De uitdrukking "van Koninklijken Bloede" word in de paardenwereld niet zo vaak gebruikt, maar deze is zeer zeker van toepassing op de hengst Tannan VM Z. Vader van de hengst Tannan VM Z, Taloubet Z, is met Christian Ahlmann één van de beste springpaarden ter wereld. Niet verwonderlijk met een vader als de geweldenaar ISP GP Galoubet A (Almé Z), die word beschouwd als de best fokkende zoon van Almé Z (Ibrahim). Maar ook niet verwonderlijk met een moeder als Krista die een dochter is van de topvererver Polydor.
  • KLEUR: Vos
  • STAMBOEK: AES.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 800,00

Special Price € 720,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Taloubet Z Galoubet A Alme
Viti
Krista Polydor
Voltaire
Drop Shot VM Kannan Voltaire
Cemeta
Z-Canta VM Casantos
Abantrix

Taloubet Z is met Christian Ahlmann één van de beste springpaarden ter wereld. Niet verwonderlijk met een vader als de geweldenaar ISP GP Galoubet A (Almé Z), die word beschouwd als de best fokkende zoon van Almé Z (Ibrahim). Maar ook niet verwonderlijk met een moeder als Krista die een dochter is van de topvererver Polydor. Krista bracht ook ISP 1.60 Obadja (Ahorn), ISP 1.50 Ramzes (Emilion), ISP 1.40 Van Carnute K (Carnute) en de in 2009 zeer veelbelovende goedgekeurde hengst Big Star Jr K Z (Big Star) die inmiddels met Michael Greeve al 1.40 springt. Taloubet Z heeft ook al bewezen een goede vererver te zijn met meerdere nakomelingen die op het hoogste niveau presteren. In 2015 was Take a chance on me Z in Lanaken 3e bij de zesjarigen.

Moeder Drop Shot VM is, als 8-jarige en na eerst een veulen gebracht te hebben, uiteraard nog niet op het niveau van Taloubet Z maar zoals het er nu uitziet gaat het zeker die richting uit. Ze springt met Kristian Houwen 1.40, was 7e in de Isah Cup/KWPN Kampioenschap en nam deel aan het WBFSH Wereldkampioenschap voor jonge paarden in Lanaken. Als dochter van ISP GP Kannan (Voltaire) verkeert Drop Shot VM in het illustere gezelschap van talloze wereldcracks. In de WBFSH Sire Rankings is Kannan uit de Top-5 sinds 2011 niet meer weg te denken. Vorig jaar was hij de nummer 1, dit jaar nummer 2. ISP GP Z-Canta VM (ISP Casantos v.ISP GP Cantos) is de moeder van Drop Shot VM, haar enige veulen. Met Catherine Pasmore won zij oa de Wellington GP. Z-Canta is weer een dochter van Abantrix (Abantos x Venda). Zij sprong zelf 1.30 en bracht diverse springpaarden van internationaal niveau. Abantrix is een volle zus van ISP GP Abanta (Henk vd Broek en Dehliah Oeuvray) die op haar beurt weer de grootmoeder is van topvererver ISP GP Cantos (Contender). Z-Canta is dus het wel zeer geslaagde product van inteelt op haar eigen succesvolle moederlijn. Meestal blijken deze producten en hun nakomelingen vanwege de dubbel vastgelegde goede eigenschappen zeer succesvol in de sport en in de fokkerij te zijn. De stammoeder van deze zeer succesvolle familie is Kenda (Millerole xx - Avenir - Majesteit Hendrik). Zij is een driekwart zus van Karta (Millerole xx - Majesteit Hendrik) die op haar beurt de stammoeder is van een zeer succesvolle familie van internationale springpaarden en oa de hengsten Marlon (Zeus) en Freestyle (Cantos).

De uitdrukking "van Koninklijken Bloede" word in de paardenwereld niet zo vaak gebruikt, maar deze is zeer zeker van toepassing op de hengst Tannan VM Z.

Naam Tannan VM Z
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer TAN2012
Stamboek AES
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Vos
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2012
Schofthoogte 1.72
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Tannan VM Z

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: