Menu

Stakkato Boy RM

Stakkato Boy RM hengst-stakkato-boy

Stakkato Boy RM

Normale prijs: € 800,-

Special Price € 720,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst Stakkato Boy RM heeft de hengstenkeuring in Adelheidsdorf doorgelopen met een 8.88 als eindcijfer. De jong hengst werd hiermee een van de hoogst gewaardeerde hengsten van zijn jaargang. Stakkato Boy RM haalde van alle voor het Hannover Verband in 2016 gekeurde hengsten het hoogste aantal punten tijdens het verrichtingsonderzoek. Daarvoor heeft hij zaterdag 4 februari 2017 in Verden de Stakkato prijs in ontvangst mogen nemen.
  • KLEUR: Donkerbruin
  • STAMBOEK: Hannover, Rheinland, Westfalen.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 800,00

Special Price € 720,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Stakkato Spartan Servus
Gottilde
Pia Pygmalion
Goldfeder
Lady in Black Lord Pezi Lacros
Miss Playback
Landliebe Landadel
Fama
De hengst Stakkato Boy RM heeft de hengstenkeuring in Adelheidsdorf doorgelopen met een 8.88 als eindcijfer. De jong hengst werd hiermee een van de hoogst gewaardeerde hengsten van zijn jaargang. Stakkato Boy RM haalde van alle voor het Hannover Verband in 2016 gekeurde hengsten het hoogste aantal punten tijdens het verrichtingsonderzoek. Daarvoor heeft hij zaterdag 4 februari 2017 in Verden de Stakkato prijs in ontvangst mogen nemen. Zijn vader Stakkato domineerde de springwereld van 2001 tot en met 2012. Met Eva Bitter in het zadel werd Stakkato landskampioen en springpaardenkampioen bij de Hannoveranen in 1998. In 2007 werd hij uitgeroepen tot Hannoveraner hengst van het jaar. Stakkato Boy RM zijn grootvader Lord Pez acteerde op het hoogste niveau van de springsport en heeft zijn goede genen doorgegeven aan zijn nageslacht. De lijst van internationale springpaarden die van Lord Pez afstammen is lang: Louis met Annina Züger, Little Pezi met Amre Hamcho, Niagara met Mynou Diedrichsmeier, Luis met Jana Wargers, Pezi met Joana Schildknecht, Lord Spezi met Margie Goldstein-Engele, Lord Larry met Louisa Müller, Lariccello met Helen McNaught en Londinium met Lillie Keenan.

Let op: Bezorging in het weekend gaat gepaard met extra kosten. Deze kosten zullen achteraf aan u doorberekend worden. Verzending in het weekend is mogelijk vanaf 90 euro.

Naam Stakkato Boy RM
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Stamboek Hannover, Rheinland, Westfalen
EU beschikbaar Ja
Kleur Donkerbruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2013
Schofthoogte 1.66
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 300,00
Stakkato Boy RM

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: