Menu

Rousseau - 4 rietjes

Rousseau 4 rietjes hengst-rousseau-4-rietjes

Rousseau - 4 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 325,00
Winnaar: None
Start tijd: 8 May 2018 10:00:00
Sluit tijd: 22 May 2018 18:30:00

Rousseau is goedgekeurd bij het KWPN, Oldenburg, Hannover en Westfalen. Zijn vader is de preferente hengst Ferro die onder Coby van Baalen mooie successen behaalde in de dressuursport. Rousseau werd bij de Hengstenkeuring in 's-Hertogenbosch in 2001 als zevende geplaatst in de kampioenskeuring. Niet veel later werd hij tijdens de KWPN Select Sale verkocht voor 300.000,- gulden naar Amerika. Op vierjarige leeftijd won hij onder het zadel van Nicolette van Lierop de Pavo Cup-finale. Een jaar later werd hij reservekampioen op de Wereldkampioenschappen voor Jonge Dressuurpaarden. In 2006 verhuisde Rousseau definitief naar Amerika.

Rousseau zijn vader is de KWPN-hengst Ferro, die onder het zadel van dressuuramazone Coby van Baalen grootste prestaties heeft verricht. Zo nam hij in 2000 nog deel aan de Olympische Spelen in Sydney. Zsuzsa, de moeder van Rousseau, voert de predikaten ster, sport (dressuur) en prestatie. Uit deze merrielijn komen vele goede sportpaarden. De vader van Zsuzsa is het internationale dressuurpaard Roemer. Roemer bracht binnen het KWPN vele goede sportpaarden en goedgekeurde dekhengsten.

Inseminatie advies is 2 rietjes.

Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Ferro STB preferent Ulft STB keur Le Mexico STB keur
Pia STB keur, preferent, prestatie
Brenda STB ster, preferent, prestatie Farn NWP preferent
Upianne STB keur, preferent
Zsuzsa STB ster, prestatie, sport-dres Roemer STB preferent G. Pilatus STB
Cronella H
Landy STB ster, preferent, prestatie Homerus
Hester

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd.

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: Gebr. Van Manen, Zuiderkade 41, 6718 GP, Ede. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Rousseau - 4 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer 98.07418
Stamboek KWPN
Kleur Bruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 1998
Schofthoogte 1.73
Predikaten Preferent
Levend of gestorven Levend