Menu

Pablo van Berkenbroek - 9 rietjes

Pablo van Berkenbroek 9 rietjes hengst-pablo-van-berkenbroek-3

Pablo van Berkenbroek - 9 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 225,00
Winnaar: None
Start tijd: 11 May 2018 10:00:00
Sluit tijd: 25 May 2018 19:00:00

Pablo van Berkenbroeck is goedgekeurd voor Westfalen en valt vooral op door zijn uitzonderlijke beweging en zijn aparte springtechniek. De hengst fokt zeer rijtypische en goede springpaarden met een mooie uitstraling. Zijn nakomelingen hebben zonder uitzondering een goed karakter en zijn eenvoudig te rijden. Vele afstammelingen springen parcoursen op niveau met de nodige werklust. Zijn uitzonderlijke volbloeduitstraling en zijn compactheid maken van Pablo een veredelaar bij uitstek.

Pablo zijn vader, de Westfaalse springpaardenvererver Pit I, behoort tot de beste zonen in de fokkerij van de legendarische stempelhengst Pilot, die 59 goedgekeurde hengsten gaf. Pit I is een volle broer van het internationale springpaard Prinzregent van Norbert Koof. Beide hengsten stammen af van de merrie Findra ( v.Fruhlingstraum ). Dat Pit I zijn springgenen doorgeeft aan zijn producten, bewijzen de internationale springpaarden Perina ( Meredith Michaels ), Paloma ( Patricia Stovel ) en Picadilly ( Debby Winkler ).

De moeder van Pablo, Garbe, een dochter van de legendarische Gotthard, was zelf succesvol in 1.50m parcoursen. Pablo's grootmoeder Meisterkrone is een dochter van de volbloed Marcio xx. Zij was de moeder van de Hannoveraanse tophengst Werther. Werther was de eerste hengst geëerd met de titel " Hanoverian Stallion of the Year " in 1992 en ook weer vader van 39 goedgekeurde zonen.

Inseminatie advies is 3 rietjes.

Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: Westfalen.
Pit Pilot Pilatus
Gratia
Verb. Pr. St. Fruhlingstraum II
Amsel
Garbe Gotthard Goldfisch II
Ampa
Meisterkrone Marcio XX
Dollarfackel

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd.

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: New Nordic Horses, Boshovenstraat 29, B-3670, Gruitrode, België. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Pablo van Berkenbroek - 9 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek Westfalen
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 1991
Schofthoogte 1.68
Levend of gestorven Levend