Menu

Lupicor

Lupicor Lupicor

Lupicor

Normale prijs: € 1.500,-

Special Price € 1.350,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst Lupicor behoort tot de absolute top van de Duitse fokkerij en staat tevens als vader te boek van L’Esprit, de kampioen van de KWPN HK 2006, die zich zowel in de internationale springsport als ook in de fokkerij zeer positief ontwikkeld. De hengst Lupicor stamt af van de keur sport merrie Jourdette S, een goed gelijnde dochter van de Westfaalse springpaardenvererver Pilot.
  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: BAVAR, KWPN, OS, Rheinland, Selle Français, SI, Westfalen.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.500,00

Special Price € 1.350,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Lux Z Lord Calando Lord
Perra
Apocalypte Z Ahorn hann
Sanntona
Jourdette S Pilot Pilatus
Gratia
Facordette S Cor de la Bryere
Zadette

De hengst Lupicor stamt af van de keur sport merrie Jourdette S, een goed gelijnde dochter van de Westfaalse springpaardenvererver Pilot. Jourdette S presteerde zelf zeer verdienstelijk in de inter- nationale springsport. De merrie beschikt over een uitstekende techniek en is bovendien zeer voorzichtig. De goedgekeurde hengst Pitcher S is een volle broer van Jourdette S. Deze moederlijn bracht eveneens het internationale springpaard El Padrino (v. Jasper) en behoort tot de beste stammen van Nederland.

De hengst Lupicor die tot de absolute top van de Duitse fokkerij behoort, staat tevens als vader te boek van L’Esprit, de kampioen van de KWPN HK 2006, die zich zowel in de internationale springsport als ook in de fokkerij zeer positief ontwikkeld. Andere succesvolle Grand prix springpaarden zijn: Brianda (Ali Wolff), Amethist (Shady Ghrayeb), Lascar (Olga Chechina), Adamo (Firas Jnaidy), Zamiro (Kara Chard), Waomi (Kent Farrington) en Warrior (Djamal Rahimov). Laatst genoemde nam deel aan de Olympische spelen in Londen 2012.

Naam Lupicor
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer 95596
Stamboek BAVAR, KWPN, OS, Rheinland, Selle Français, SI, Westfalen
EU beschikbaar Ja
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 1995
Schofthoogte 1.73
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Lupicor

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: