Menu

George Clooney

George Clooney George Clooney

George Clooney

Normale prijs: € 1.000,-

Special Price € 900,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst George Clooney is een zoon van de lijstaanvoerder van de WBFSH sire ranking 2013, De Niro. De hengst George Clooney is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel tot zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed tot zeer goed bewerken. Als dressuurpaard heeft de hengst George Clooney veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel. De hengst George Clooney kan bijdragen bij het verruimen van de bloedspreiding en het achterbeengebruik, de instelling en rijdbaarheid verbeteren in de dressuurpaardenfokkerij. De hengst George Clooney toonde een uniforme collectie veulens die goed ontwikkeld zijn en waren zeer gewild op de Veulenveilingen 2015.
  • KLEUR: Zwart
  • STAMBOEK: KWPN, Oldenburger.
Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
De Niro Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Alicante B Akzent II
Weisenelfe
Wallone Wolkentanz Weltmeyer
Lovely
Fricka Forrest
Western Fiebig

De hengst George Clooney is een zoon van de lijstaanvoerder van de WBFSH sire ranking 2013, De Niro (Donnerhall x Akzent II). De moeder van deze hengst is Wallone, een dochter van de Weltmeyer-zoon Wolkentanz. Zij bracht eveneens in combinatie met De Niro het internationale Grand Prix dressuurpaard Delmar 3 van de Duitser Peter Brenske en Despino 15 die in Duitsland in de Nationale grand Prix loopt. Grootmoeder Fricka is een dochter van de Engels volbloed Forrest xx. Fricka is ook de grootmoeder van Don Johnson FRH (v. Don Frederico) die succesvol in de internationale Grand Prix sport is met Isabel Werth. De moederlijn vervolgt met dochters van de Hannoveraanse hengsten Western Star, Wendelin I en Wohlklang.

Citaat KWPN:
Onderzoekrapport:
De hengst George Clooney is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel tot zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed tot zeer goed bewerken. De stap is zuiver en goed van ruimte. De draf is goed in balans, makkelijk en ruim. De galop is zeer krachtig en ruim. De hengst George Clooney beweegt met een goede souplesse, gemak en veel balans. Als dressuurpaard heeft de hengst George Clooney veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

Veulenrapportage 2015:
De hengst George Clooney toonde een uniforme collectie veulens die goed ontwikkeld zijn. Het hoofd is sprekend. De hals is goed van lengte, vorm en bespiering. De stap is actief en goed van ruimte. De draf is goed van ruimte en souplesse. De veulens galopperen makkelijk aan. De galop is goed van ruimte en heeft veel souplesse.

KWPN aanparingsadvies:
De hengst George Clooney kan bijdragen bij het verruimen van de bloedspreiding en het achterbeengebruik, de instelling en rijdbaarheid verbeteren in de dressuurpaardenfokkerij.

De hengst George Clooney heeft super gepresteerd in de PAVO Cup en de Hengstencompetitie.
De veulens van de hengst George Clooney waren zeer gewild op de Veulenveilingen 2015.

Naam George Clooney
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer DE431301327811
Stamboek KWPN, Oldenburger
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Zwart
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2011
Schofthoogte 1.68
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
George Clooney

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: