Menu

Forty

Forty Forty

Forty

Normale prijs: € 900,-

Special Price € 810,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst Forty is een aansprekende, rijtypische hengst met veel uitstraling, die goed ontwikkeld is. Hij heeft een sprekend hoofd, een mooie hals en een zeer fraaie schouder. De stap en de draf zijn goed qua ruimte en souplesse, de galop heeft een goede souplesse, gedragenheid en ruimte. Onder het zadel heeft de hengst Forty een mooie zelfhouding en gedragenheid, achter is hij vlug en sterk, waarbij met name zijn galop opvalt. De hengst Forty heeft veel buiging in de gewrichten en beschikt over heel veel souplesse in zijn lichaam. De hengst Forty was in 2013 de onbetwiste winnaar in de VWF dressuur aanlegtest te Delft voor driejarige paarden. In 2014 was hij overtuigend winnaar van de Subli-cup 4 jarigen te Ermelo. De hengst Forty slaagde januari 2015 voor het NRPS verrichtingsonderzoek en werd omschreven als fenomenaal. Een paard met alle kwaliteiten voor het hogere dressuurwerk. Voor de dressuur onderdelen werd hij dan ook beloond met Zeer Goed.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: NRPS.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 900,00

Special Price € 810,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
UB 40 Olivi Keur Jazz Pref
Halla Utopia Elite Pref Prest Sport
Kilucienne Keur Pref Prest Sport Michelangelo
Tiluciene Keur Pref Prest
Baulina Keur Contango Pref Contender
Adisa III
Polina Keur Prest Ferro Prest
Kerina Ster

De hengst Forty is een aansprekende, rijtypische hengst met veel uitstraling, die goed ontwikkeld is. Hij heeft een sprekend hoofd, een mooie hals en een zeer fraaie schouder. De stap en de draf zijn goed qua ruimte en souplesse, de galop heeft een goede souplesse, gedragenheid en ruimte. Onder het zadel heeft de hengst Forty een mooie zelfhouding en gedragenheid, achter is hij vlug en sterk, waarbij met name zijn galop opvalt.

De hengst Forty heeft veel buiging in de gewrichten en beschikt over heel veel souplesse in zijn lichaam.

De hengst Forty heeft een zeer mooie afstamming, vader UB40 was KWPN voorjaars verrichtingskampioen 2004 te Ermelo. Moeder Baulina is een volle zus van de talentvolle Alonzo die naar de USA is verkocht. De opbouw van de moederlijn is al meerdere jaren dressuurgericht gefokt met stempelhengsten als Contango en Ferro.

De hengst Forty was in 2013 de onbetwiste winnaar in de VWF dressuur aanlegtest te Delft voor driejarige paarden. In 2014 was hij overtuigend winnaar van de Subli-cup 4 jarigen te Ermelo. In de halve finale van de Pavo-cup behaalde Forty een zeer goede klassering. De hengst Forty slaagde jan. 2015 voor het NRPS verrichtingsonderzoek en werd omschreven als fenomenaal. Een paard met alle kwaliteiten voor het hogere dressuurwerk. Voor de dressuur onderdelen werd hij dan ook beloond met Zeer Goed.

Prestaties 2014:
CK. Flevoland: Winnaar selectie wedstrijd voor de Pavo cup met 85pnt.
Drachten: Winnaar selectie wedstrijd Subli cup 87,6pnt.
Outdoor Brabant: Winnaar selectie Wedstrijd Subli cup 87,2pnt.
Geldrop: Tweede selectie wedstrijd Subli cup 84,8pnt.
Emmeloord: Winnaar selectie wedstrijd Subli cup 89,4pnt.
Ermelo: Winnaar finale Subli cup.

Naam Forty
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer 528003201006401
Stamboek NRPS
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Bruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2010
Schofthoogte 1.66
Predikaten Prok
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Forty

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: