Menu

Feel Good

Feel Good Feel Good

Feel Good

Normale prijs: € 900,-

Special Price € 810,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst Feel Good is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. De hengst Feel Good beweegt met veel souplesse, veel tot zeer veel zelfhouding en veel tot zeer veel balans. Als dressuurpaard heeft de hengst Feel Good veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel. De stap is zuiver en voldoende van ruimte. De draf is krachtig, goed van ruimte met een goed ondertredend achterbeen. De galop is bergop, zeer krachtig met zeer veel gedragenheid en ruimte. De hengst Feel Good kan maat en formaat toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij en de instelling en galoppade verbeteren. De hengst Feel Good heeft in 2015 een uniforme ruim voldoende ontwikkelde collectie veulens laten zien, met een mooie schoft/schouder partij. Het hoofd is sprekend meteen correcte hoofd-halsverbinding, halzen zijn lang en goed van vorm. De basis gangen zijn ruim voldoende van ruimte en souplesse.
  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: KWPN.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 900,00

Special Price € 810,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Contango Pref Contender Calypso II
Gofine
Adisa III Kronprinz
Adisa
Vamora Elite OO Seven Keur Rubinstein I
Gebria Ster Prest
Camora Keur Pref Saluut
Tamora Keur Pref Prest

De hengst Feel Good is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. De hengst Feel Good beweegt met veel souplesse, veel tot zeer veel zelfhouding en veel tot zeer veel balans. Als dressuurpaard heeft de hengst Feel Good veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel. De stap is zuiver en voldoende van ruimte. De draf is krachtig, goed van ruimte met een goed ondertredend achterbeen. De galop is bergop, zeer krachtig met zeer veel gedragenheid en ruimte. De hengst Feel Good kan maat en formaat toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij en de instelling en galoppade verbeteren.

De hengst Feel Good komt uit een sterke predicaatrijke moederlijn die al veel keurings- en sportpaarden heeft voortgebracht. De hengst Feel Good is een zoon van de preferente Contango. Zijn moeder is de goed geteste merrie Vamora, een elitemerrie van OO Seven. Vamora is ook de moeder van de KWPN hengst El Capone (v. UB 40). Grootmoeder Camora is een keur preferente dochter van Saluut, welke meerder succesvolle paarden heeft gebracht.

De hengst Feel Good heeft in 2015 een uniforme ruim voldoende ontwikkelde collectie veulens laten zien, met een mooie schoft/schouder partij. Het hoofd is sprekend meteen correcte hoofd-halsverbinding, halzen zijn lang en goed van vorm. De basis gangen zijn ruim voldoende van ruimte en souplesse.

De hengst Feel Good keeg in 2013 een totaal van 83 punten van de verrichtingcijfers.

Naam Feel Good
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer 528003201004424
Stamboek KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Bruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2010
Schofthoogte 1.75
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Feel Good

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: