Menu

Dortmund HS

Dortmund HS Dortmund HS

Dortmund HS

Normale prijs: € 800,-

Special Price € 720,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Toppaarden zijn altijd top gefokt. Voor de fokkerij kan men met minder geen genoegen nemen. Daar is de hengst Dortmund HS het sprekende voorbeeld van. De hengst Dortmund HS was in het verrichtingsonderzoek de beste springhengst. Hij kreeg allemaal achten voor houding & balans, galop, reflexen en vermogen. Onontbeerlijke eigenschappen voor een topspringpaard. Tijdens de hengstenkeuring in Den Bosch gaf hij met Kristian Houwen een perfecte demonstratie van zijn talenten. De hengst Dortmund HS wordt door Team Houwen op zeer verantwoorde wijze klaargemaakt voor het echte grote werk. In de wedstrijdsport boekt hij zeer goede resultaten. De GMB-hengstencompetitie sloot hij in de finale af met een zeer overtuigende 3e plaats. Zijn veulens zijn veelbelovend; maat en beweging.

Dortmund betreft vier rietjes. Hierbij bedraagt de gustprijs 0,- euro.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: KWPN.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 800,00

Special Price € 720,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Vigaro Tangelo VD Zuuthoeve Narcos II
Olympia VD Krekebeke
Kiaralda Renville
Aralda
Irisfee Triton Erdball XX
Lydia
Toverfee Nimmerdor
Oreade

Toppaarden zijn altijd top gefokt. Voor de fokkerij kan men met minder geen genoegen nemen. Daar is de hengst Dortmund HS het sprekende voorbeeld van. Vader Vigaro (ISP Tangelo vd Zuuthoeve) springt met Gerco Schröder inmiddels op GP-niveau en komt uit één van de beste springfamilies in Nederland; moeder Kiaralda (ISP GP Renville) is een volle zus van ISP GP OS Experiment - Jerry Smith en is ook de moeder van ISP GP Pavarotti (Lancelot) - Todd Minikus. Uit deze familie kennen we ook nog o.a.: ggh ISP GP Fighting Alpha - Lars Nieberg en ggh ISP Zjohn G - Kristian Houwen. Moeder Iresfee (ISP Triton) stamt uit de bekende Holsteiner stam 1833. Deze familie, de Fee-stam van Sipke Dokter, begint in Nederland met de bekende Towerfee (Gambrinus x Figaro) die de moeder is van de bekende hengst Garant (Farn). Uit deze familie komen o.a. ISP GP Satchmo (Triton), ISP GP OS Landknecht (Landwind II B) - Bruno Chimirri, Morfee (Cantus), Powerfee (Fedor) en Avenzio (Animo). Bekende hengsten zijn o.a.: ISP Dageraad (Ramiro), Lotus (Equador), IDP Facet (Vanitas) en NRPS-topper Zodiak (Zion). In zijn afstamming waren de opeenvolgende hengsten in de moederlijn en vaderlijn allemaal internationaal springpaard en stamden uit goede sportfamilies.

De hengst Dortmund HS was in het verrichtingsonderzoek de beste springhengst. Hij kreeg allemaal achten voor houding & balans, galop, reflexen en vermogen. Onontbeerlijke eigenschappen voor een topspringpaard. Tijdens de hengstenkeuring in Den Bosch gaf hij met Kristian Houwen een perfecte demonstratie van zijn talenten. De hengst Dortmund HS wordt door Team Houwen op zeer verantwoorde wijze klaargemaakt voor het echte grote werk. In de wedstrijdsport boekt hij zeer goede resultaten. De GMB-hengstencompetitie sloot hij in de finale af met een zeer overtuigende 3e plaats. Zijn veulens zijn veelbelovend; maat en beweging.

Dortmund betreft vier rietjes. Hierbij bedraagt de gustprijs 0,- euro.

Naam Dortmund HS
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer 528003000810846
Stamboek KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2008
Schofthoogte 1.68
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Dortmund HS

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: