Menu

Don Diablo HX

Don Diablo HX Don Diablo HX

Don Diablo HX

Normale prijs: € 1.000,-

Special Price € 900,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Don Diablo HX bevindt zich in de bloei van zijn sportieve carrière. De voshengst heeft reeds tal van uitstekende internationale youngster klasseringen op zijn naam staan. Het hoogtepunt van 2015 vond plaats in het najaar toen Don Diablo HX in Lanaken een finaleplaats wist te bemachtigen tijdens de Wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden. In februari 2016 won hij de VHO Trofee onder Michel Hendrix tijdens de KWPN Hengstenkeuring. Als springpaard helpt het hem ontzettend dat hij zeer voorzichtig is en een formidabele springtechniek bezit. Ook toont hij veel vermogen en schitterende reflexen. De voshengst kan techniek en souplesse toevoegen aan de springpaardenfokkerij. Hij lijkt het beste te passen bij merries die over front beschikken.
  • KLEUR: Vos
  • STAMBOEK: KWPN.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.000,00

Special Price € 900,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Vittorio Calippo Concerto II
Gunda IV
Ma Belle Martell XX
Beauty I
Zolaniki Calvados Uriel
Gold Rose
Pippi-Niki Indoctro
Zaniki

Don Diablo HX bevindt zich in de bloei van zijn sportieve carrière. De voshengst heeft reeds tal van uitstekende internationale youngster klasseringen op zijn naam staan. Het hoogtepunt van 2015 vond plaats in het najaar toen Don Diablo HX in Lanaken een finaleplaats wist te bemachtigen tijdens de Wereldkampioenschappen voor jonge springpaarden. In februari 2016 won hij de VHO Trofee onder Michel Hendrix tijdens de KWPN Hengstenkeuring. Als springpaard helpt het hem ontzettend dat hij zeer voorzichtig is en een formidabele springtechniek bezit. Ook toont hij veel vermogen en schitterende reflexen.

Don Diablo HX is een telg uit de wereldberoemde Niki-stam. Deze stam bracht een ontelbare hoeveelheid getalenteerde sportpaarden, zoals Apollo van Nick Skelton die samen de Grand Prix van Aken wonnen. Maar ook Hickstead, die via Ekstein uit de directe moederlijn van Don Diablo HX komt. Promiss Me, het Olympiade paard van Ian Millar én de ruin Lajos die 1.50m sprong onder Peter Geerink zijn ook afkomstig uit de Niki-stam.

De in 2011 goedgekeurde voshengst doet veel aan zijn vader Vittorio denken. Bloedgemaakt, aansprekend model en een ruime lichtvoetige galop. Kenmerkend aan Don Diablo HX is ook het sprekende hoofd en zijn uitstraling. De voshengst kan techniek en souplesse toevoegen aan de springpaardenfokkerij. Hij lijkt het beste te passen bij merries die over front beschikken. Inmiddels heeft Michel Hendrix de teugels overgenomen van Pieter Keunen en zal hij de carrière van Don Diablo HX voortzetten.

Naam Don Diablo HX
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer 528003000811295
Stamboek KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleur Vos
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2008
Schofthoogte 1.69
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 300,00
Don Diablo HX

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: