Menu

Diëgo

Diëgo Diëgo

Diëgo

Normale prijs: € 1.000,-

Special Price € 900,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst Diëgo is een modern, compleet dressuurpaard met een zeer goede mechaniek en een zeer goede mentaliteit. Alles wijst erop dat hengst Diëgo op termijn gaat meedoen op het allerhoogste niveau. De hengst Diëgo liet al tijdens de Hengstenkeuring 2010/2011, een zeer sterke indruk achter. Vervolgens meldde hengst Diëgo zich voor de KWPN voorjaarstest in 2011. Deze test doorliep hij zeer voorspoedig, en scoorde extreem goed. Het verrichtingsrapport van de hengst Diëgo meldt o.a.: “Diëgo heeft veel aanleg als dressuurpaard”en “Diëgo heeft veel souplesse en een goede houding en balans”. De hengst Diëgo kreeg 3 x 8 voor stap, draf en galop, en kreeg een bijzonder mooie en complete cijferlijst voor zijn verrichting. In de afgelopen winterperiode heeft de hengst Diëgo zich zeer goed ontwikkeld als dressuurpaard, en tijdens de afgelopen Hengstenkeuring 2012 in ’s-Hertogenbosch was zijn optreden zeer sterk, en positief verrassend.

De hengst Diëgo is als dressuurpaard en foktechnisch gezien een van de absolute smaakmakers van de nieuwe jaargang.

  • KLEUR: Zwart
  • STAMBOEK: KWPN.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.000,00

Special Price € 900,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Negro Ferro Ulft
Brenda
Fewie Variant
Mewri
Ballerina ll Don Gregory Donnerhall
Granate
Ballerina Rubinstein l
Baroness lll

De hengst Diëgo is een modern, compleet dressuurpaard met een zeer goede mechaniek en een zeer goede mentaliteit. Alles wijst erop dat hengst Diëgo op termijn gaat meedoen op het allerhoogste niveau.

Diëgo’s vader Negro (v.Ferro) is onlangs preferent verklaart en komt met deze titel in het exclusieve en unieke rijtje der “allergrootsten”.Diëgo’s moeder is de Oldenburgse topmerrie Ballerina II (Don Gregory x Donnerhall). Ballerina II is een volle zus van Don Ruto (vader van de lichte tour paarden Don Jovi, Don Jeroen, Zidhane, Nip Tuck) en is gefokt uit de wonderschone merrie Ballerina I (v.Rubinstein x Matador x Carajan x Hirtensang). De Hirtensang merrie “Blitzrot” behoorde tot het kleine selecte groepje merries die na de WO II de nieuwe start van de Trakehner fokkerij in West Duitsland heeft opgebouwd. Deze sensationele moederlijn gaat terug op de zeer belangrijke en invloedrijke Trakehner stam 16a, die o.a. de hengsten: Doruto, Royal Doruto, Don Ruto, Buddenbrock, Benz, Bernstein voortbracht. Ballerina II is naar KWPN maatstaven “preferent, prok”, en bracht: Aïda (v.Negro) vlp. Keur, prok, Bandito (v.Negro) in 2011 één van de beste vijfjarigen in Frankrijk, Climent (v.Negro) 2de bez. KWPN en Diëgo (v.Negro) KWPN gekeurd.

De hengst Diëgo liet al tijdens de Hengstenkeuring 2010/2011, een zeer sterke indruk achter. Vervolgens meldde hengst Diëgo zich voor de KWPN voorjaarstest in 2011. Deze test doorliep hij zeer voorspoedig, en scoorde extreem goed.
Het verrichtingsrapport van Diëgo meldt o.a.:
“Diëgo heeft veel aanleg als dressuurpaard”en “Diëgo heeft veel souplesse en een goede houding en balans”.
De hengst Diëgo kreeg 3 x 8 voor stap, draf en galop, en kreeg een bijzonder mooie en complete cijferlijst voor zijn verrichting.
In de afgelopen winterperiode heeft hengst Diëgo zich zeer goed ontwikkeld als dressuurpaard, en tijdens de afgelopen Hengstenkeuring 2012 in ’s-Hertogenbosch was zijn optreden zeer sterk, en positief verrassend.

De hengst Diëgo is als dressuurpaard en foktechnisch gezien een van de absolute smaakmakers van de nieuwe jaargang.

Naam Diëgo
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Levensnummer 000805762
Stamboek KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Zwart
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2008
Schofthoogte 1.67
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Diëgo

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: