Menu

Den Ham Blue R - 2 rietjes

Den Ham Blue R 2 rietjes hengst-den

Den Ham Blue R - 2 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 1
Verkocht voor: € 160,00
Winnaar: FL
Start tijd: 29 Jan 2018 09:00:00
Sluit tijd: 5 Feb 2018 15:00:00

Dem Ham Blue R is de explosief springende zoon van de top vererver Mr Blue. Hij is de winnaar van de Vion-cup in 2012.

Dit betreft een veilingitem van 2 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

Voor meer informatie over de kwaliteit kunt u contact opnemen met Jeroen Strik via mail jeroenstrik@live.nl of via de telefoon 06 12 88 21 51

  • KLEUR: Donkerbruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Mr. Blue Couperus Naturel
Warina
Acarla Oldenburg
Picarla
T. Amelusina II Calando I Cor de la Bryere
Furgund
P. Amelusiena 5 Coriander
Eamelusiena

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met vijf minuten verlengd. Wanneer er in de laatste minuut, voor het vooraf ingestelde sluitingstijdstip, niet op een kavel geboden is dan blijft deze geopend tot de sluiting van het laatst sluitende kavel in de veiling.

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact  met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij Jeroen Strik. Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden op maandag 12 februari tussen 09.00 en 16.00 uur op het volgende adres: Jeroen Strik, Spanjestraat 15, 6065 BT Montfort. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van Jeroen Strik, de verkoper.

Naam Den Ham Blue R - 2 rietjes
Hengstenhouder Jeroen Strik
Vers of diepvries Diepvries per rietje
Stamboek KWPN
Kleur Donkerbruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2008
Schofthoogte 1.70
Levend of gestorven Levend