Menu

Dark Pleasure

Dark Pleasure stallion-dark-pleasure

Dark Pleasure

Normale prijs: € 400,-

Special Price € 360,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Prijs betreft per twee rietjes (diepvries), inseminatie advies is twee rietjes. Wilt u één rietje kopen neem dan contact met ons op.

Dark Pleasure is een ruim voldoende ontwikkelde hengst die goed in het dressuurpaardenmodel is gebouwd. Het is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. Hij heeft veel bereidheid tot werken. Deze hengst is lichtvoetig in de draf en galop met een goede ruimte. In beweging heeft hij veel souplesse met een goede houding en balans. Dark Pleasure heeft veel aanleg als dressuurpaard en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel. Hij heeft een pedigree met zeer veel prestatie verervers met in de basis Jazz en Ferro.

  • KLEUR: Zwartbruin
  • STAMBOEK: KWPN.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 400,00

Special Price € 360,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Ufo Metall Ferro pref
Edelweis ster, pref, prest
Jufeera ster El Corona
Usi ster
Wild Pleasure elite, pref, IBOP-dres Jazz pref Cocktail pref
Charmante keur, prest
Leandra pref Ferro pref
Equador keur, pref, prest, sport-dres

Dark Pleasure is een ruim voldoende ontwikkelde hengst die goed in het dressuurpaardenmodel is gebouwd. Het is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. Hij heeft veel bereidheid tot werken.D eze hengst is lichtvoetig in de draf en galop met een goede ruimte. In beweging heeft hij veel souplesse met een goede houding en balans. Dark Pleasure heeft veel aanleg als dressuurpaard en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel. Hij heeft een pedigree met zeer veel prestatie verervers met in de basis Jazz en Ferro.

Dark Pleasure’s moeder, Wild Pleasure, was kampioen op de CK te Heerjansdam en is via de moederlijn nauw verwant aan de tophengst Negro. Ze behaalde 81.5 punten voor de IBOP en bracht al eerder een aangewezen hengst. Grootmoeder Leandra bracht ook twee Z dressuurpaarden.

Dark Pleasure heeft in 2013 een uniforme groep goed ontwikkelde en hoog benige veulens met uitstraling laten zien. De stap is actief en goed van ruimte en souplesse. De draf heeft een goede tact en houding, de galop is krachtig en goed van ruimte. Van de 10 geboren veulens in 2013 werden er 7 getoond die een zeer positieve indruk maakten. Uit deze jaargang werd bij de HK in Den Bosch 2016 It's a Pleasure aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en eindigde als derde in de kampioenskeuring.

Naam Dark Pleasure
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer 528003000804936
Stamboek KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Zwartbruin
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2008
Schofthoogte 1.66
Levend of gestorven Levend
Dark Pleasure

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: