Menu

Cidane

Cidane Cidane

Cidane

Normale prijs: € 1.000,-

Special Price € 900,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Welke superlatieven kan men voor de hengst Cidane nog gebruiken dan die al in de pers genoemd zijn; watervlug, als een komeet, ontketend, echt snel, super scherp, net een pingpongbal, niet in de buurt van het hout komen en super karakter. Hier is geen sprake meer van een paard met aanleg of hoop, maar van een bewezen springpaard voor het echte grote werk. Eigenprestatie, een echte sportafstamming en stammend uit een bewezen sportfamilie waar al diverse topspringpaarden uit zijn voortgekomen. Zijn veulens tonen veel bloed, hebben veel maat en lengte en zijn spijkerhard in de benen.

Cidane betreft dracht maximaal 8 rietjes. De gustprijs bedraagt hierbij 0,- euro. Bij geen dracht krijg u volgend jaar één van de verse beschikbare hengsten van Jos & Trudi Houwen.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: AES, KWPN.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.000,00

Special Price € 900,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Heartbreaker Nimmerdor Farn
Ramonaa
Bacarole Silvano
Orchidee
Larnike Ramiro Raimond
Valine
Garnike Jasper
Cernike

Welke superlatieven kan men voor de hengst Cidane nog gebruiken dan die al in de pers genoemd zijn; watervlug, als een komeet, ontketend, echt snel, super scherp, net een pingpongbal, niet in de buurt van het hout komen en super karakter.

Het verrichtingsonderzoek rondde de hengst af met een totaal van 84 punten. Maar wat moet men vinden van het cijfer 8,5 voor aanleg als springpaard? En wat van een belofte voor de toekomst, zoals vorig jaar nog geschreven werd? De combinatie Kristian Houwen en de hengst Cidane won met grote overmacht al 2x de GMB-hengstencompetitie. Was hij in 2012 11e op het WK in Lanaken met alleen een foutje in de barrage, in 2013 deed hij er een schep bovenop; 3e! Op het erepodium samen met nicht Barnike (Baldwin x Animo x Garnike v. Jasper); Cidane brons, Barnike goud! Verder in alle wedstrijden winst of geplaatst. Hier is geen sprake meer van een paard met aanleg of hoop, maar van een bewezen springpaard voor het echte grote werk. Eigenprestatie, een echte sportafstamming en stammend uit een bewezen sportfamilie waar al diverse topspringpaarden uit zijn voortgekomen zoals o.a. Audi's Reflection (Monaco) - Vincent Voorn, Barnike (Baldwin B) – Bertram Allen en volle zus Warnike - Eric Lamaze, maken van Cidane nu al een in de toekomst bewezen vererver. Zijn veulens tonen veel bloed, hebben veel maat en lengte en zijn spijkerhard in de benen.

Cidane betreft dracht maximaal 8 rietjes. De gustprijs bedraagt hierbij 0,- euro. Bij geen dracht krijg u volgend jaar één van de verse beschikbare hengsten van Jos & Trudi Houwen.

Naam Cidane
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer 528003000703021
Stamboek AES, KWPN
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2007
Schofthoogte 1.71
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Cidane

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: