Menu

Cascadello Boy RM

Cascadello Boy RM hengst-cascadello-boy

Cascadello Boy RM

Normale prijs: € 800,-

Special Price € 720,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Cascadello Boy RM heeft het verrichtingsonderzoek in Adelheidsdorf afgesloten met een 8.38. Het verrichtingsonderzoek van het KWPN behaalde hij 81 punten. Zijn vader, de reservekampioen van de Holsteiner keuring van 2011, Cascadello heeft een zeer succesvolle spring carrière doorlopen. Uit zijn eerste jaargang stamt de kampioenshengst van de Holsteiner keuring van 2015.
  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: Hannover, KWPN, Rheinland, Westfalen.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 800,00

Special Price € 720,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Cascadello I Casall Ask Caretino
Kira XVII
Viviana Clearway
Irana
Baloudora Balou du Rouet Baloibet du Rouet
Georgia
Polydora Polydor
Ballerina

Cascadello Boy RM heeft het verrichtingsonderzoek in Adelheidsdorf afgesloten met een 8.38. Zijn vader, de reservekampioen van de Holsteiner keuring van 2011, Cascadello heeft een zeer succesvolle spring carrière doorlopen. Uit zijn eerste jaargang stamt de kampioenshengst van de Holsteiner keuring van 2015.

Tijdens het verrichtingsonderzoek van het KWPN scoorde Cascadello Boy RM 81 punten. Hij werd hiermee dan ook goedgekeurd bij het KWPN. De getalenteerde hengst verdiende goede cijfers voor de springonderdelen. ‘Cascadello Boy RM heeft liet zich heel fijn rijden in het verrichtingsonderzoek. Hij kreeg 8,5-en voor zijn reflexen, vermogen en instelling van de hengstenkeuringscommissie. Daarnaast kreeg hij 8-en voor de galop, rijd- en bewerkbaarheid en voor aanleg als springpaard. Hiermee behaalde de hengst 81 punten,’ legt senior-inspecteur Wim Versteeg uit.

Zijn moeder, de staatspremie merrie Baloudora, draagt de genen van Balou du Rouet, Polydor en Bariton. Er stammen vele succesvolle springpaarden uit deze merriestam. Zo is Cascadello Boy zijn grootmoeder Polydora de directe moeder van de sportpaarden Arpeggios Sun en Lancer’s Luxor.

Let op: Bezorging in het weekend gaat gepaard met extra kosten. Deze kosten zullen achteraf aan u doorberekend worden. Verzending in het weekend is mogelijk vanaf 90 euro.

Naam Cascadello Boy RM
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Stamboek Hannover, KWPN, Rheinland, Westfalen
EU beschikbaar Ja
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2013
Schofthoogte 1.68
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 300,00
Cascadello Boy RM

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: