Menu

Cape Coral RBF Z

Cape Coral RBF Z Cape Coral RBF Z

Cape Coral RBF Z

Normale prijs: € 1.000,-

Special Price € 900,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Cape Coral RBF Z is A.E.S. goedgekeurd. De grote schimmelhengst is een nakomeling van de uitermate populaire topvererver Cornet Obolensky. Cape Coral RBF Z voldoet aan alle veterinaire eisen van het KWPN. Hij laat keer op keer zien dat hij over zijn vaders genen beschikt. Dat maakt Cape Coral RBF Z tot een top potentieel voor zowel de sport als de fokkerij. Hij heeft een uitmuntende manier van springen en beschikt over het vermogen dat hem naar het hoogste niveau in de sport kan brengen.

  • KLEUR: Schimmel
  • STAMBOEK: AES.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.000,00

Special Price € 900,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Cornet Obolensky Clinton Corrado I
Urte I
Rabanna v Costerveld Heartbreaker
Holivea v Costerveld
Gerona PP Argentinus Argentan I
Dorle
Corada Corofino
Henriette

Cape Coral RBF Z is A.E.S. goedgekeurd. De grote schimmelhengst is een nakomeling van de uitermate populaire topvererver Cornet Obolensky. Cape Coral RBF Z voldoet aan alle veterinaire eisen van het KWPN. De vader van Cape Coral RBF Z staat dit jaar op de derde plaats van de WBFSH-ranking van best verervende springhengsten wereldwijd. Cornet D’Amour is één van zijn vele succesvolle kinderen. Onder Daniel Deusser won hij de FEI Wereldbekerfinale in Lyon in 2014. Tot nu toe gaf Cornet Obolensky minimaal 32 nakomelingen die in het 1.60m springen.

Cape Coral RBF Z laat keer op keer zien dat hij over zijn vaders genen beschikt. Dat maakt Cape Coral RBF Z tot een top potentieel voor zowel de sport als de fokkerij. Hij heeft een uitmuntende manier van springen en beschikt over het vermogen dat hem naar het hoogste niveau in de sport kan brengen.

Ook aan moederszijde is Cape Coral RBF Z zeer interessant gefokt. Via de Argentinus-merrie Gerona PP, die succesvol werd uitgebracht op 1.40m niveau door Mans Buurman, en Corofino I gaat hij terug op de zeer sterke Holsteiner stam 429. Uit deze moederlijn komen onder andere de preferente Numero Uno (Marco Kutcher), het internationale springpaard Kassini’Jac (Ludo Philippaerts), Churchill (Cameron Hanley) en Dutch Capitol (Leon Thijssen).

Momenteel wordt Cape Coral RBF Z succesvol in de sport uitgebracht door Stal Hendrix stalruiter Pieter Keunen.

Naam Cape Coral RBF Z
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Stamboek AES
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Schimmel
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2009
Schofthoogte 1.73
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 300,00
Cape Coral RBF Z

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: