Menu

Biscayo

Biscayo Biscayo

Biscayo

Normale prijs: € 900,-

Special Price € 810,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De hengst Biscayo heeft een zeer goede collectie veulens getoond die wist te imponeren door ras, maat, uitstraling en beweging. De hengst Biscayo is zeer succesvol in de springsport op 1.40 m niveau. In de springring is de hengst Biscayo een ware erecatcher. Op de CK te Veeningen was de hengst Biscayo vertegenwoordigd met 11 veulens. Het merrie veulen Izoleva (Biscayo x Lupicor) werd algemeen kampioen. In Tolbert op de centrale keuring werd Indy B van Dancha Stables (Biscayo x Vigaro) reserve kampioen en afgevaardigd naar de NMK evenals Iphonie (Biscayo x Mermus R).
  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: KWPN, OS.
Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Contendro I Contender Calypso II
Gofine
Bravo Reichsgraf
Ofarim
Sinessa Lux Z Lord Calando
Apocalypte Z
Notre Dame II Cassini I
Inessa

De hengst Biscayo heeft een zeer goede collectie veulens getoond die wist te imponeren door ras, maat, uitstraling en beweging. De hengst Biscayo is zeer succesvol in de springsport op 1.40 m. niveau. In de springring is de hengst Biscayo een ware erecatcher.

De hengst Biscayo is een zoon van de invloedrijke Contender zoon Contendro I. De moeder van de hengst Biscayo Sinessa is een dochter van de internationaal springende hengst Lux Z. Grootmoeder Notre Dame is een dochter van Cassini I, ze is zelf Grand Prix springen met Robert Arioldi en tevens de moeder van de hengst Vingino. De moederlijn van de hengst Biscayo is verder opgebouwd uit dochters van Quidam de revel, Landgraf I, Calypso I en Rigoletto.

Op de CK te Veeningen was de hengst Biscayo vertegenwoordigd met 11 veulens. Het merrie veulen Izoleva (Biscayo x Lupicor) werd algemeen kampioen. In Tolbert op de centrale keuring werd Indy B van Dancha Stables (Biscayo x Vigaro) reserve kampioen en afgevaardigd naar de NMK evenals Iphonie (Biscayo x Mermus R).

Naam Biscayo
Vers of diepvries Diepvries
Levensnummer DE433331532306
Stamboek KWPN, OS
EU beschikbaar Nee
Kleurvererving Alle kleuren
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2006
Schofthoogte 1.69
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Biscayo

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: