H&M Extra - ICSI

HandM Extra ICSI extra-icsi

H&M Extra - ICSI
€ 500,00

excl. 9% btw en verzendkosten

H&M Extra

H&M Extra is een zoon van de Preferente Berlin uit een moeder van de Preferente Heartbreaker. H&M Extra springt net als zijn vader en grootvader op het hoogste niveau.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Berlin Cassini I Capitol I
Wisma
Estia Caretino
Vardana
Wucinda Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Pucinda Concorde
Lucinda

H&M Extra

De tienjarige hengst H&M Extra (Berlin x Heartbreaker, fokker Grad van de Winkel uit Smakt) maakte in 2009 al veel indruk met zijn sportieve model, bewezen afkomst en patente galop. Het oog van familie Philippaerts en wijlen Leon Spronken viel gelijk op de krachtpatser, die op de destijds nog in Weert gehouden Limburgse Veulenveiling in hun handen kwam.
Onder diverse ruiters van Stal Philippaerts is de bij Zangersheide goedgekeurde hengst uitgegroeid tot een zeer succesvol Grand Prix-springpaard. Onder zijn huidige ruiter Olivier Philippaerts is hij al menigmaal geplaatst op het hoogste niveau. Tot hun meest opvallende prestaties behoort onder meer de overwinning in de Nations Cup van Calgary, waarin ze met een dubbele nulrit van grote waarde waren voor het Belgische team. Eerder dit seizoen werden ze al derde in de 1.65m Rolex Grand Prix van Rome, vierde in het 1.60m van CSIO5* Aachen en vijfde in de GCT-GP van Miami Beach. Mooi detail is ook dat zijn eigenaren twee jaar geleden op de Limburgse Veulenveiling investeerden in de volle zus van H&M Extra, de veelbelovende veilingtopper Mucinda.

Naam H&M Extra - ICSI
ICSI, diepvries of embryo ICSI
Levensnummer 528003200901003
Stamboek KWPN
Fokrichting Springen
Schofthoogte 1.69