Menu

Formidable

Formidable hengst-formidable

Formidable

Normale prijs: € 500,-

Special Price € 450,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Wij stellen u voor aan de hengst Formidable (Floret AS x Ulster x Abgar xx) Formidable is de enige goedgekeurde zoon van de inmiddels overleden bekende Westfaalse hengst Floret AS. Florett AS, is verdienstelijk onder Patrick Kittel uitgebracht in de Grand Prix dressuur. "FORMIDABLE is NRPS verrichtingskampioen 2016, met beoordeling "Zeer goed" voor alle gangen. Formidable geeft bloedspreiding binnen de dressuurfokkerij.
  • KLEUR: Schimmel
  • STAMBOEK: NRPS.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 500,00

Special Price € 450,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Florett As Florestan I Fidelio
Raute
Unforgettable Urofino
Gigi
Jubilante Ulster Nimmerdor
Lucky
Zephira Abgar xx
Tidante

Een bekende nakomeling van Floret AS is de succesvolle ruin Verdades. Samen met zijn amazone Laura Grave behoren zij momenteel tot de wereldtop.

Formidable is verrichtingskampioen 2016, heeft 3 zeer goede bovengemiddelde gangen en staat bekend vanwege zijn fijne karakter. Formidable geeft bloedspreiding binnen de dressuurfokkerij. Zijn moeder “Jubilante” is de oma van de KWPN goedgekeurde hengst “Solitaire”, wat hem tevens ook interessant maakt voor de allround fokkerij.

Zijn eerste nakomelingen tonen veelbelovend. Formidable voldoet aan de medische eisen gesteld door het KWPN. Nakomelingen uit KWPN merries kunnen tevens bij dit stamboek worden geregistreerd.

Naam Formidable
Vers of diepvries Vers, indien beschikbaar
Stamboek NRPS
Kleur Schimmel
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2006
Schofthoogte 1.68
Levend of gestorven Levend
Gust prijs € 250,00
Formidable

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: