Menu

Five Star - 15 rietjes

Five Star 15 rietjes five-star-3-rietjes

Five Star - 15 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 3
Verkocht voor: € 575,00
Winnaar: SL
Start tijd: 20 May 2019 10:00:00
Sluit tijd: 27 May 2019 15:00:00

Afstamming Five Star is een zoon uit de eerste jaargang van de Flemmingh zoon Amazing Star. De moeder is U-Padoeska PB, een sterdochter van de invloedrijke Jazz. Grootmoeder Padoeska O is een dochter van Darwin (Roemer x Pion). Padoeska O bracht in combinatie met Jazz en Metall twee Z-dressuurpaarden. Overgrootmoeder Badoeska is een keurdochter van de keurhengst Sultan uit de stermerrie Souvenir (v. Lector). De moederlijn vervolgt met Nora, een stermerrie van de Engels volbloed Matchim XX.

Onderzoekrapport Five Star is een eerlijke, betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft veel tot zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver, actief en heeft voldoende ruimte. De draf is lichtvoetig, ruim voldoende gedragen en goed van ruimte met een aansprekende voorbeentechniek. De galop heeft veel houding, gedragenheid en ruimte. Five Star beweegt met veel souplesse en balans en toont veel tot zeer veel zelfhouding. Als dressuurpaard heeft Five Star veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Inseminatie advies is 15 rietjes. Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Donkere vos
  • STAMBOEK: KWPN, Oldenburger.
Amazing Star Flemmingh Lacapo
Texas
Thalia Vrouwe Ferro
Mimosavrouwe
U-Padoeska PB Jazz Cocktail
Charmante
Padoeska O Darwin
Badoeska

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Five Star - 15 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
ICSI, diepvries of embryo Diepvries
Stamboek KWPN, Oldenburger
Kleur Donkere vos
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 2010
Schofthoogte 1.67