Menu

First Verdi - 15 rietjes

First Verdi 15 rietjes first-verdi-7-rietjes

First Verdi - 15 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 300,00
Winnaar: None
Start tijd: 20 May 2019 10:00:00
Sluit tijd: 27 May 2019 15:00:00

Afstamming First Verdi is een zoon van Verdi, die op de Olympische Spelen van 2012 teamzilver won. Moeder Votti Lottie is een ster PROK-dochter van Fuego du Prelet (Jalisco B x Uriel). Grootmoeder Ielottie W (v. Voltaire) is een preferente prestatiemerrie, zij bracht onder andere het Grand Prix paard Richmond W (v. Burggraaf) en een 1.30m- paard van Burggraaf en is eveneens de grootmoeder van Grand-Prix paard Wiesielottie W (v. Rash R). Overgrootmoeder Elottie W is een ster preferente prestatiemerrie van G. Ramiro Z. Zij is een zeer invloedrijke merrie met onder andere nakomelingen als de 1.40m springende KWPN- hengst Amadeus (v. Guidam) en het Grand-Prix paard Jarno W (v. Notaris) alsmede internationale springpaarden van Concorde en Nimmerdor en 1.40m- paarden van Voltaire, Calvados en Corland. Elottie W is ook de grootmoeder van Olympisch teamgoud winnaar Vindicat W (v. Guidam) van Peter Charles, die momenteel succesvol is onder Jessica Springsteen. De moederlijn vervolgt met Oklahoma, een ster preferente prestatiemerrie van Farn, daarna treffen we in deze predicaatrijke moederlijn de keur preferente prestatiemerrie Zottie (Marco Polo x Sinaeda) aan, een volle zus van de KWPN-hengst Irco Polo.

Officieel KWPN Onderzoeksrapport 2013 First Verdi is een eerlijke, betrouwbare hengst. De hengst heeft ruim voldoende bereidheid tot werken, laat zich ruim voldoende bewerken. De stap is zuiver en voldoende tot ruim voldoende van ruimte. De draf is voldoende tot ruim voldoende van ruimte en kracht. De galop is ruim voldoende gedragen en goed van ruimte. In beweging heeft de hengst een ruim voldoende houding en balans. First Verdi springt met ruim voldoende tot goede reflexen. De hengst springt met een ruim voldoende tot goede techniek en lichaamsgebruik. First Verdi lijkt voldoende voorzicht en toont veel vermogen. Als springpaard heeft First Verdi ruim voldoende tot veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende gevoel.

Dit betreft een veilingitem van 15 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: KWPN.
Verdi TN pref Quidam de Revel Jalisco B
Dirka
Clarissa Landgraf I
Renaissance
Votti Lottie ster prok prest Fuego du Prelet Jalisco B
Tornade du Prelet
Ielottie W prest pref stb Voltaire
Elottie W

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam First Verdi - 15 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek KWPN
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2010
Schofthoogte 1.67