Menu

Ferro - 4 rietjes (ICSI clausule actief)

Ferro 4 rietjes (ICSI clausule actief) hengst-ferro-4

Ferro - 4 rietjes (ICSI clausule actief)

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 725,00
Winnaar: None
Start tijd: 7 May 2018 10:00:00
Sluit tijd: 21 May 2018 18:30:00

De tophengst Ferro heeft al vele nationale en internationale sportpaarden voortgebracht. De stempelhengst hoort bij de beste verervers van de wereld. Zelf heeft Ferro op het hoogste niveau gepresteerd in de dressuursport. Zo heeft hij deelgenomen aan de Olympische Spelen en de Wereldruiterspelen. Hij scoorde altijd uitmuntend voor piaffe en passage.

Ferro heeft acht KWPN-goedgekeurde zonen en meerdere zonen die in het buitenland zijn goedgekeurd. Tijdens de Olympische Spelen in Peking liepen er maar liefst drie nakomelingen van Ferro mee. Ferro is erkend bij het Hannoveraanse, Deense, Franse en Oldenburger-stamboek.

LET OP! Op dit kavel is een ICSI clausule actief, download hier de clausule.

Inseminatie advies is 2 rietjes.

Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Zwart
  • STAMBOEK: KWPN.
Ulft STB Keur Le Mexico Keur Mexico S.F.
Peche Melba
Pia STB Keur, preferent, prestatie Pericles
Elmi
Brenda STB Ster, preferent, prestatie Farn NWP preferent Fax I
Dorette
Upianne STB keur, preferent, Prefekt STB
Piana STB Keur, preferent, prestatie

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd.

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: Gebr. Van Manen, Zuiderkade 41, 6718 GP, Ede. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Ferro - 4 rietjes (ICSI clausule actief)
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek KWPN
Kleur Zwart
Fokrichting Dressuur
Geboortejaar 1987
Schofthoogte 1.69
Predikaten Preferent
Levend of gestorven Gestorven