Dekking bestellen

Het bestellen

Onze webshop is een verzamelplek van het sperma van goedgekeurde hengsten, met als doel laagdrempelig sperma tegen de beste prijs te kunnen leveren

Sperma bestellen via Onlinehengstenboer gaat volgens een paar simpele stappen:

1. Aanmelden/ Inloggen

Eerst dient u zich aan te melden of, als u al een account hebt, in te loggen, klik hiervoor rechtsboven op Log in. Hier kunt u uw contactgegevens invoeren en opslaan. Zorg ervoor dat al deze gegevens kloppen.

2. Kiezen uw hengst

Vervolgens kunt u op zoek gaan naar de juiste hengst voor uw merrie. U kunt kiezen uit een levering van rietjes diepvriessperma of kiezen voor een levering van een portie voor ICSI.

Wanneer u op de pagina van de betreffende hengst bent die voldoet aan uw wensen, klikt u op ‘bestel dekking’.

4. Bestelling plaatsen

U komt dan bij het overzicht van uw bestelling. Het is niet mogelijk om meerdere artikelen tegelijk te bestellen. U klikt, als u het eens bent met uw bestelling, op 'ga door naar afrekenen'. 

5. Afrekenen

Om een bestelling te kunnen plaatsen op Onlinehengstenboer heeft u een account nodig. Het voordeel van het hebben van een account is dat het systeem uw gegevens bewaard waardoor het bestellen via de webshop sneller en makkelijker gaat. Volg vervolgens de stappen op voor het afrekenen. Na het afrekenen krijgt u van ons een bevestiging per mail.