Menu

Capo Cassione

Capo Cassione hengst-capo-cassione-1

Capo Cassione

Normale prijs: € 450,-

Special Price € 405,-

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

De Holsteiner Capo Cassione presenteert zich als een indrukwekkende en in het hengsttype staande vererver, met zijn voorname ijsgrauwe kleur en met zijn excellente bewegingen. Capo Cassione sprong zelf op het hoogste niveau en vierde onder Charlotte Bettendorf en Janne-Friederike Meyer internationale successen.
  • KLEUR: Schimmel
  • STAMBOEK: Oldenburger.
i
Selecteer uw hengstenhouder

* Verplichte velden

Normale prijs: € 450,00

Special Price € 405,00

Zet op verlanglijst
Verzendkosten:
Cassini I Capitol I Capitano
Folia
Wisma Calleto II
Prisma
Jacara Lavall II Landgraf I
Madam
Bacau I Raimondo
Uta V

De Holsteiner Capo Cassione presenteert zich als een indrukwekkende en in het hengsttype staande vererver, met zijn voorname ijsgrauwe kleur en met zijn excellente bewegingen.Capo Cassione sprong zelf op het hoogste niveau en vierde onder Charlotte Bettendorf en Janne-Friederike Meyer internationale successen.

Net zo indrukwekkend als zijn prestaties, is zijn afstamming. Zijn vader is niemand minder dan de Holsteiner stempelhengst Cassini I, een legende wereldwijd. Onder Franke Sloothaak was hij internationaal een grote in de springsport en leverde ontelbaar veel nakomelingen die succesvol zijn in de topsport. Zijn nakomelingen hebben tot nu toe samen 3,7 miljoen euro gewonnen in de springsport en 75 van zijn zonen zijn gekeurd. Zijn succesvolste zonen, zowel in de sport als fokkerij, zijn Cumano, die met Jos Lansink in 2006 wereldkampioen werd in Aken. Berlin, die onder Gerco Schröder op de Wereldruiterspelen in 2006 teamgoud won en de eveneens internationaal succesvolle Cabrio van de Heffinck.

Moedersvader Laval II behoort tot de beste zonen van de legende Landgraf I.Via Raimondo, destijds succesvol onder Sören von Rönne, zet het springbloed ook in de derde generatie door. Met Capitano en Manometer xx wordt deze trend ook in de 5e en 6e generatie voortgezet.

Capo Cassione vertegenwoordigt de Holsteiner Stam 776, één van de succesvolste merrielijnen wereldwijd.

Capo Cassione vererft zijn eersteklas kwaliteiten aan zijn nakomelingen. Zijn oudste kinderen zijn succesvol op het hoogste niveau van de springsport en tonen het zelfde vermogen en werkwilligheid als hun vader.

Naam Capo Cassione
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek Oldenburger
EU beschikbaar Ja
Kleur Schimmel
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2002
Schofthoogte 1.72
Levend of gestorven Levend
Capo Cassione

excl. 6% btw en verzendkosten

10%

Korting

Verzendkosten: