Menu

Callahan - 6 rietjes

Callahan 6 rietjes hengst-callahan-6-rietjes

Callahan - 6 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 1.225,00
Winnaar: None
Start tijd: 9 May 2018 10:00:00
Sluit tijd: 23 May 2018 19:00:00

Met de in 2003 geboren Callahan hebben we een hengst tot onze beschikking die het afgelopen jaar in wedstrijden voor jonge springpaarden is uitgegroeid tot één van de meest getalenteerde springpaarden die in de wereld te vinden is.

Als jonge hengst, in bezit van de VDL Stud, werd Callahan naar Zweden verhuurd en daar goedgekeurd als dekhengst. Bij het verrichtingsonderzoek kreeg Callahan van de testruiters het cijfer 9.9 voor zijn verrichtingen in het springen. Met de Zweedse ruiter Jens Fredericson zegevierde deze hengst overtuigend in de Zweedse kampioenschappen voor zesjarigen.

In 2010 werd Callahan door de Ierse ruiter Cameron Hanley succesvol in de sport uitgebracht. Samen boekten zij aansprekende resultaten in Dresden en Hulsterlo. Kijkend naar de afstamming (Contendro I x For Pleasure) van Callahan moet worden vastgesteld dat de spring-genen als het ware bij zijn conceptie al vastgelegd zijn.

De vader van Contendro I is de hengst Contender, die zich via zijn nakomelingen waarmaakt als één van de belangrijkste verervers van springpaarden in Duitsland. Als vader van moeder Flair, net als haar moeder Ascona een staatspremie merrie, behoeft For Pleasure geen toelichting.

De genetische kwaliteiten van Callahan worden nog eens extra geaccentueerd door zijn volle zuster Cascade, ook een staatspremie merrie, die als vierjarige in Hannover kampioen werd in het vrijspringen. Ook werd een volle broer van Callahan, de hengst Corinto, in 2006 door Hannover goedgekeurd.

De Contendro I zoon won onder Al Sharbatly individueel goud tijdens de Aziatische Spelen.

Hij heeft verschillende resultaten op het hoogste niveau.

Inseminatie advies is 2 rietjes.

Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Donkerbruin
  • STAMBOEK: SWB.
Contendro I Contender Calypso II
Gofine
Bravo Reichsgraf
Ofarim
Flair For Pleasure Furioso II
Gigantin
Ascona Argentan I
Seeheldin

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd.

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: Dierenartsenpraktijk het Vossenhol Oude Burkelslag 23, 9990 Maldegem, België. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Callahan - 6 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek SWB
Kleur Donkerbruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2003
Schofthoogte 1.68
Levend of gestorven Levend