Menu

Amsterdam - 4 rietjes

Amsterdam 4 rietjes amsterdam-veiling-rietjes

Amsterdam - 4 rietjes

Veiling eindigt binnen:

Huidige prijs: € 500,00

Aantal biedingen: 0
Start prijs: € 500,00
Minimum prijs: € 500,00
Start tijd: 16 Sep 2019 10:00:00
Sluit tijd: 23 Sep 2019 15:00:00
Uw bod (Vul een bedrag in € 525,00 tot € 1.000,00) U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden.
excl. btw, verzendkosten en 10% veilingkosten

Amsterdam is een zoon van de hengst Argentinus uit een moeder van Tin Rocco.

Dit betreft een veilingitem van 4 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STAMBOEK: Oldenburger.
Argentinus Argentan I Absatz
Worms
Dorle Duden II
Winterrose
Touch of Class Tin Rocoo Tin Rod XX
Bajade
Deauville II Barsoi XX
Deauville

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Amsterdam - 4 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
Vers of diepvries Diepvries
Stamboek Oldenburger
Geboortejaar 1991