Menu

Air Force HH - 3 rietjes

Air Force HH 3 rietjes hengst-air-force-hh-3

Air Force HH - 3 rietjes

Gesloten Veiling

Biedingen: 0
Verkocht voor: € 825,00
Winnaar: None
Start tijd: 13 May 2018 10:00:00
Sluit tijd: 27 May 2018 19:00:00
Air Force HH stond vroeger ook wel bekend als Ablesse.

Inseminatie advies is 1 rietje.

Inclusief 1 jaar gratis opslag.

  • KLEUR: Bruin
  • STAMBOEK: BWP.
Calvados Uriel Nankin
Jesabelle de Baugy
Gold Rose Ibrahim
Jolie Rose
Skiblesse Voltaire Preferent Furioso II
Gogo Moeve
Coblesse Alvanar xx
Roblesse

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. U kunt ook bellen met 0614189915

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 15 minuten verlengd.

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden bij de hengstenhouder of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder, op het volgende adres: New Nordic Horses, Boshovenstraat 29, B-3670, Gruitrode, België. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Naam Air Force HH - 3 rietjes
Hengstenhouder OnlineHengstenboer
ICSI, diepvries of embryo Diepvries
Stamboek BWP
Kleur Bruin
Fokrichting Springen
Geboortejaar 2000
Schofthoogte 1.75
Levend of gestorven Levend